Ilyen nincs: rokkantkocsival gurult az M4-esen az idős férfi (VIDEÓ)

2024. október 10. 17:38

A kamionok és az autósok dudálva kerülgették a rendkívül balesetveszélyesen közlekedő idős férfit.

2024. október 10. 17:38
null

Nyitókép: Képernyőkép / tenyek.hu

A kamionok és az autósok dudálva kerülgették azt az idős férfit, aki egy elektromos rokkantkocsival ment az M4-es autópályán szerdán. A hajmeresztő esetről videó is készült – számolt be a Blikk

A felvételen látható, hogy mindenki lassított, majd nagy ívben kerülte ki a rokkantkocsival közlekedő idős férfit az M4-esen. A férfi teljesen szabálytalanul – és nagyon balesetveszélyesen – közlekedett, mivel ezzel a járművel nem is hajthatott volna fel az autóútra. 

A nagy probléma itt azzal van, hogy iszonyú a sebességkülönbség. Itt éppen nappal van, de hogy este ez mikor látható, mikor észlelhető, azt nem tudom, mennyire lehetne kivilágítani. A sebességkülönbségből adódóan nagy a balesetveszély, hiszen nem számítunk ilyen járműre vagy ilyen akadályra” – mondta a Tényekben Köves Szilárd vezetéstechnikai szakoktató, aki hozzátette, hogy balesetveszély esetén nem tilos hangjelzést adni, és ebben az esetben még az is benne volt, hogy a sofőrök próbálták figyelmeztetni a szabálytalan közlekedőt, hogy rossz helyen van.

Az esetről a videót itt tudja megtekinteni

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. október 10. 20:15
EZ AZ IDIOTA UTÁNA MEG CSODÁLKOZIK AMIKOR FELBORITJÁK MINT A BÜDÖSBOGARAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lefty67
2024. október 10. 18:55
Ízi rájder, Öcsém!
sexykitty-5000108
2024. október 10. 18:13
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­­k­­e­l­­­d­­ ­a­­­ ­s­­­z­e­x­i­­ ­p­­­u­­­n­­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. október 10. 18:08
A fogyatékosok általában agresszívek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!