Ilyen nincs: áthajtott a terelésen, aztán ment tovább, mintha mi sem történt volna (VIDEÓ)

2024. október 14. 16:40

Nem zavartatta magát a sofőr.

2024. október 14. 16:40
null

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

Egészen szürreális jelenet játszódott le szeptember végén az M7-es autópályán a Kőröshegyi völgyhídon. Az MKIF Zrt. által közölt felvételen jól látható, ahogy egy sofőr a terelésen átgázolt, majd, mintha mi sem történt volna, megállás nélkül tovább hajtott, ráadásul az sem tűnt fel neki, hogy rossz oldalon halad.

A Révész Trans KFT. egyik kamionsofőrje az esetet észlelve hevesen villogtatni kezdett, figyelmeztetve az autósokat a figyelmetlen sofőrre. 

Az MKIF Zrt. útellenőr munkatársa azonnal értesítette a Rendőrséget, majd helyreállította a terelést, hogy a többi autós biztonságosan folytathassa az útját.

Az esetről készült videófelvételt itt tekintheti meg:

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. október 14. 19:38
A PATKÁNYTOL JOGSI ÖRÖKRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAKARODJ GYALOG BAZD MEG ANYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kislaci-2
2024. október 14. 19:02
valami vencsotrogan geci
formaegy-2
2024. október 14. 18:20
"Ilyen nincs" Nem tudom ki vagy, így - te névtelen! Úgy írtál erről az esetről, mintha Isten tudja mi történt volna! Még ha csak ennyi baj lenne! Ne erről írogass, hanem arról, hogy miért van ennyi mocskos galád tróger az utakon (jogsi nélkül is!), miért nincs megfelelő ellenőrzés, büntetés stb. Ja, erről nem fogsz, mert utána kellene járni......... Te is egy vagy a sok parazita közül! Édes Istenem, mint ha most látott volna először embert ......... Hagyjuk.
kulakman
2024. október 14. 17:44
Utasként is kitiltanám az utakról , mert ha belepofázik a vezetésbe az is halálos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!