Így harcolt Orbán Magyarországért az Európai Parlamentben (GALÉRIA)

2024. október 09. 11:46

Az unió helyzete ma sokkal súlyosabb, mint 2011-ben, vagy az EU története folyamán bármikor – mondta beszédében Orbán Viktor, aki az okok között említette a háborút, a migrációt, a schengeni térség szétesésének veszélyét.

2024. október 09. 11:46
null

Fotók: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher, MTI/Purger Balázs, AFP/FREDERICK FLORIN

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2024. október 09. 14:14
A mai nap valószínűleg a jobboldal erősödését fogja hozni, mert nem mindenki hülye azért!!!!!!!!!!!!!!!!
files32
2024. október 09. 14:10
Az a vezető harcol az EU-ért aki az országát 14 éve zülleszti, amortizálja.
2024. október 09. 14:08 Szerkesztve
Egész jól harcolt. Sosem felejtem amikor a Tavaris vagy Sargentini jelentés kapcsán bement az EU parlamentbe, ahol nem szoktak miniszter elnökök lenni, felállt és azt mondta: "Orbán Viktor vagyok, Magyarország miniszterelnöke és azért jöttem, hogy megvédjem a hazámat". Mint ahogy gyurcsánynak sem felejtem a kurva országos beszédét. Ennyi. Dobrevnek is ajánlom. De PP sem védte meg nagyon most az országunkat. Ezek azt hiszik, hogy ez tetszik itthon a magyaroknak.
namégmitnem
2024. október 09. 13:50
Végignéztem a strasbourgi "vitát". Gondolkodó ember jéggé dermedve figyelhette, kik ülnek az EP-ben. A tisztességes hangú és konstruktív (konzervatív) hozzászólóktól eltekintve olyanok - betanult frázisokat pufogtató, buta senkik, a svihák poloska szellemi ikrei: ordít róluk, hogy az EP-képviselőség számukra "kamu"-állás, ingyen-aranybánya. Európa?? Felelősség?? Fejükben meg sem fordul. Havi 20.000 Euro: nos, AZ igen. Ezek szájából ömlött a gyalázkodás, a szenny, a hazugság Magyarországra - tiszás görényekéből is. Majd felállt Orbán Viktor és - vas idegzettel, egy szikla nyugalmával, mérhetetlen szellemi fölénnyel, kemény, magasrendű eleganciával....lesöpörte mindet az asztalról, mint egy boly nyüzsgő vöröshangyát - mert azok ezek. VÖRÖSÖK - és hozzá mérten HANGYÁNYI mind. Tapsvihar szólt a végén, hosszan, Orbánnak és Magyarországnak, "akit" maga az Isten óv - OV személye által.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!