Így fogta el a TEK a magyar tanyavilágban bujkáló külföldi bűnözőt (VIDEÓ)

2024. október 09. 08:43

A szerb-bosnyák férfi nem járt jól Magyarországgal.

2024. október 09. 08:43
null

Nyitókép: Youtube

A police.hu arról ír, hogy Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Osztálya derítette fel annak a 43 éves férfinak a tartózkodási helyét, akit Szlovéniában fegyveres rablás miatt köröztek.

A szlovén hatóságoknak több olyan információjuk volt, hogy a Szlovéniában fegyveres rablás miatt körözött 43 éves szerb-bosnyák férfi Magyarországon bujkálhat. A Célkörözési Osztály munkatársai az átadott adatok elemzését és értékelését követően azonnal megkezdték a körözött férfi felkutatását. A nemzetközi információcsere során azt is megállapították, hogy

 korábban Bosznia-Hercegovina területén emberölést kísérelt meg, valamint további rablásokat is elkövetett

– tudjuk meg.

Hozzáteszik: a társszervek együttműködésének köszönhetően sikerült megállapítani a férfi tartózkodási helyét. 

A nyomok egészen a Jászberény melletti tanyavilágig vezettek, írják, ahol minden lehetőség adott volt számára, hogy hosszabb ideig elrejtőzhessen.

Hangsúlyozzák, hogy mivel az illető korábbi cselekményeit lőfegyverrel követte el – és tartani lehetett attól, hogy továbbra is fegyvert tart magánál – a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el október 3-án. A szerb-bosnyák férfit a rendőrök előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették, kiadatásáról a bíróság a későbbiekben dönt.

Íme, a videó az elfogásról:

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NokiNokedli
2024. október 09. 10:21 Szerkesztve
Viszont jó hír, hogy halad a korral a TEK. Drónok ellen a páncélosukra feltették a tyúkketrecet?
RasPutin
2024. október 09. 08:48
Majd kiadjuk Dodiknak ő meg mint egy hőst hazaengedi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!