Felfoghatatlan eset Kecskemétnél: nézze a Mercedes sofőrjét, aki emberéletet áldozott volna egy előzésért! (VIDEÓ)

2024. október 13. 08:13

Ezt látnia kell!

2024. október 13. 08:13
null

Nyitókép: Youtube

A Budapesti Autósok olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy életveszélyesen előz egy kamiont egy G Mercedest vezető sofőr. A felvételt októbár 3-án készítették a Kecskemét melletti 445-ös úton. Mint kiderült, a mercis ámokfutó a szemből érkező autóst is lehúzódásra kényszerítette, a felvételt készítő csak az utolsó pillanatban tudott lehúzódni.

A Mercedes terepjáró vezetője akár az életem árán is előzni akart. Szerencsére volt annyi hely a szalagkorlát mellett, hogy le tudtam húzódni

– tette hozzá a videót rögzítő autós.

Sokak szerint a terepjáró sofőrjét véglegesen el kellene tiltani a vezetéstől.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. október 13. 15:19
Közlekedésrendészeti szempontból a jogsi ugrik, halálos veszélyeztetésért pedig a fegyház megjelenik.
békalepcse2.0
2024. október 13. 13:51
Aki emlékszik még a régi ötósre, úgy 35 évvel ezelőtt, amikor megrakott zsukkok és arók masíroztak utánfutóval reggel fel pestre este meg le, az tudja hogy az ötös az kátszer egysávosként három sávossá lett nyilvánítva... Na ez a madárka ezt elevenítette fel.
dekoninck-2
2024. október 13. 12:46
Vagy ez vagy egy elvtársa ma reggel az 5-ős úton egy elektromos Merdzsóval előzött egy jobbkanyarban, 60-ás táblánál, záróvonalon ahol aztán balra van egy leágazó út, ahol sokan kanyarodnak le, mindezt úgy, hogy ketten jöttek szembe, előtte hárman. Köszönhetően a jó gyorsulásnak, éppen befért, de… utána egy óráig nem tértem magamhoz. Szóval a lényeg, hogy a túl gazdag emberek elvesztik az emberi jellegüket. A luxusautók pedig elveszítik a közlekedési eszköz jellegüket.
sexykitty-5000110
2024. október 13. 11:37
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­k­e­­­l­­d­­­ ­­a­­ ­s­­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­p­­­u­­n­­­c­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!