Erről van szó!

2024. október 11. 17:44

Az ordibáló és füttyögő idióta gazembereknek soha nem volt erőssége a logika. Sem.

2024. október 11. 17:44
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Az alábbiakban olvashatják a lényeget az Orbán Viktor EP-felszólalását kísérő füttyökről és ordibálásokról – de hát az ordibáló és füttyögő idióta gazembereknek (libsi–balos–szélsőbalos–antifa bűnöző képviselők) soha nem volt erőssége a logika. Sem.

Amúgy ebbe a sorba illeszkedik a Mazsihisz alelnöke, aki most próbál egy kis életet lehelni a hazai »antiszemitizmusba«, hogy majd jövő héten erről is lehessen hazudozni az EP-ben. (A Magyar Péter nevű gazember örömmel fog bejelentkezni a feladatra, már ha éppen lesz kedve felkeresni a munkahelyét, ami, mint éppen tőle tudjuk, a világ legnagyobb kamuállása.)”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zjzj
2024. október 11. 19:30
…. ordibáló és füttyögő idióta gazembereknek….. Mondja suttogva ez a svab komcsi pocs….
sexykitty-5000108
2024. október 11. 18:57
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­k­­­e­­­l­­d­ ­a­ ­­s­­­z­­e­­­x­i­ ­­p­u­­n­­c­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
lauderstenonis-2
2024. október 11. 18:56
Most voltam az Intersparban. Te Zsoca, a zemberek nagy ívben tojtak a bojkott felhívásodra.
RasPutin
2024. október 11. 18:01
„Úgy látom, hogy néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén, és ezért aztán hallucinációik vannak a HÉV-vel, meg úgy általában a világgal kapcsolatban. Ilyenkor persze hazudnak is” – ezt írta a Facebookon Lázár János közlekedési miniszter a HÉV-ek járatritkításáról megjelent hírekre reagálva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!