EP-képviselő: Orbán Viktor tönkreverte a baloldaliakat, le voltak forrázva (VIDEÓ)

2024. október 11. 12:52

Schaller-Baross Ernő szégyennek nevezte, hogy a Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke néppárti politikusként lépett fel a vitában.

2024. október 11. 12:52

Fotó: Mátrai Dávid / Mandiner

A szerdai európai parlamenti vitát értékelte a Hír Tv Napi aktuális című műsorában Schaller-Baross Ernő. A Fidesz EP képviselője a vita során alaposan beolvasott a hazánkat pocskondiázó Daniel Freund, német zöldpárti politikusnak, aki elfogatóparancs kiadását követelte Orbán Viktorral szemben.

Ezt is ajánljuk a témában

Schaller-Baross szerint Daniel Freund nem egy politikus, egy klasszikus képviselő, nem a nemzetállamát, Németországot képviseli az Európai Parlament előtt.

Ő semmi mással nem foglalkozik, mint kifordított, hamis adatok alapján – amit a saját Soros szervezetei állítanak össze – gyalázza Magyarországot és a magyar kormányzatot.

Schaller-Baross Ernő a vitával és Orbán felszólalásával kapcsolatban hangsúlyozta: az európai mainstream nincs hozzászokva, hogy valaki a támadásokat, rágalmakat pontról-pontra megcáfolja.

Orbán Viktor tönkreverte őket, le voltak forrázva

– szögezte le.

Orbán Viktor bemutatta a magyar elnökség programját, hangsúlyozva hogy az utolsó órában vagyunk. Erre a válasz előre bekészített puskapor volt – tette hozzá a képviselő, hangsúlyozva, hogy 2012 óta ugyanazokkal a vádakkal támadják a magyar kormányt.

A képviselő szégyennek nevezte, hogy a Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, akinek az lenne a feladata, hogy az uniós szerződések felett őrködjön, néppárti politikusként lépett fel a vitában.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o1gtolvaj-3
2024. október 11. 15:18
A hozzaszolasokbol latszik, hogy a legnagyobb komcsi se hisz a bodri kutyanak!
sexykitty-5000108
2024. október 11. 15:12
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­­k­­e­­­l­d­­­ ­a­ ­­s­z­­­e­x­­i­­­ ­­­p­u­n­c­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Akitlosz
2024. október 11. 15:10
Fidesz képviselő mást nem mondhat, mert akkor a következő ciklusban már nem lesz Fidesz képviselő.
3baljoska61
2024. október 11. 14:52
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!