„Egyenesen a nyomdából” – Orbán Viktor megmutatta a nemzeti konzultációt (FOTÓ)

2024. október 25. 10:29

A miniszterelnök leszögezte: amiben a magyarok egyetértenek, azt Magyarország megcsinálja!

2024. október 25. 10:29
null

Fotó: FREDERICK FLORIN / AFP

Hétfőn indul a nemzeti konzultáció – írta péntek délelőtti bejegyzésében Orbán Viktor.

 Amiben a magyarok egyetértenek, azt Magyarország megcsinálja! Töltse ki ön is!

– hangsúlyozta a miniszterelnök, aki a rádióinterjújában rámutatott: Magyarország méretéből fakadóan a kormányfő a brüsszeli tárgyalások során a magyar emberek akaratára tud hivatkozni.

„És ha a magyar emberek azt mondják, hogy igen, gazdasági semlegesség és ebből kiinduló, önálló gazdaságpolitika, ebből kiindulva magasabb gazdasági növekedés, a magasabb gazdasági növekedés forrásait pedig használjuk a bérek növekedésére, meg a lakhatási kérdések, otthonteremtés kérdésére, ha ez megvan, akkor én ezt meg tudom védeni” – fejtette ki a miniszterelnök.

A Nemzeti Konzultáció megerősíti Magyarországot, mert megerősíti a kormányt, megerősíti a gazdaságpolitikát

és azt a kijelentést, hogy meg tudjuk csinálni, az nem egy kormányzati ígéret, hanem egy közös akarat lesz, amit utána a kormánynak végre is kell hajtania” – húzta alá Orbán Viktor.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2024. október 25. 13:17
Felesleges pénzkidobás, egy ilyen konzultáció akkor nemzeti, ha a kérdések összeállítása az ellenzékkel együtt történik, anélkül egyszerű kormányzati propaganda.
p3d0fidesz
2024. október 25. 12:52
Szórni a pénzt a hülyeségre, mehetne gyerekkórháznak is
llnnhegyi
2024. október 25. 12:39
Az ország szavazó tábora kap önzetlen támogatást a döntéshez. 15. éve tehetetlenek ellene a förtelmes libbcsikommcsi trollok pártok. Vonzza a 2/3-okat! Hála Istennek!
llnnhegyi
2024. október 25. 12:35
Na tessék! Egy rakás ácskapocs a libbcsikommcsi ellenzéki pártok koporsójaba. TISZA pártja kap rozsdásat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!