Drága Bolgár úr Orbánra akarta önteni a bilit, de végül az egész a saját fejére borult

2024. október 12. 08:12

Sokat akart a szarka, nem bírta a farka.

2024. október 12. 08:12
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Youtube

„Bolgár elvtárs a Népszavában, természetes közegében írt egy publicisztikát, ahol ravasz, rutinos bolsevikként kiragadott egy meglehetősen szubjektív jelentésből egy adatot, hogy azt felhasználja Orbán Viktor és a magyar kormány ellen.

»[…] a Globális Békeindex értékelése alapján nem vagyunk a világ tíz legbiztonságosabb országa között, pedig ott hét európai ország található: Izland, Írország, Ausztria, Svájc, Portugália, Dánia és Szlovénia. […]«

Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Nem is szerettem volna komolyabban foglalkozni ezzel a jelentéssel, pont azért, mert meglehetősen szubjektív, de kénytelen vagyok. El kell mondani az igazságot, mert különben az emberek fejében a torzított valóság rögzül.

Az ausztrál székhelyű Gazdaság- és Béke Intézet (Institute for Economics and Peace – IEP) közzétette a globális békeindex 2024-es kiadását, amelyben felhívta a figyelmet arra, hogy válaszúthoz érkezett az emberiség, mert a fegyveres konfliktusok száma globálisan elérte az 56-ot, ami a II. világháború óta a legrosszabb adat.

A tényszerűség kedvéért Magyarország ezen a listán idén a 14. helyet szerezte meg. Négy (!) helyet javítva a tavalyi pozíciójához képest. Úgy, hogy egyedüliként szerepel ilyen jó helyen azok közül az országok közül, akik közvetlen szomszédjában háború dúl. (Jelesül Lengyelország a 32.)

Tehát ez a szervezet egyértelműen a háborúk befejezése és a béke mellett szólt.

Drága Bolgár úr, aki minden megszólalásában a háborúpárti baloldallal fúj egy követ, ezt már elfelejtette idézni. Ejnye-bejnye! Orbán Viktorra akarta borítani a bilit, de végül a saját fejére sikerült önteni az edény tartalmát.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000109
2024. október 12. 11:53
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­k­e­­­l­­­d­ ­­a­ ­s­z­­­e­­x­­­i­ ­p­­u­n­c­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
o1gtolvaj-3
2024. október 12. 11:19
Keress magadnak masik segget, mert vege van, csepanyi! Es keress magadnak masik kepet is, mert ezen kurva debil kinezetu vagy!
oregur4
2024. október 12. 11:17
LajoSS, Lajo$$, te kis pedobuzu, átoperált pufajkás munkásőr ivadék!!! Rosszul írod a neved, látod nagy SS-el kell, hisz' mint a németek tették, büszkén viselik a nevüket, légy bátor és írd így!!! Hihihi. Majd menj a te bolsevikf@$$iszta, avagy a liberónáczi oldaladra a fo$$ospeti, de lehet poloskapeti, vagy pszichópeti és még mennyi névvel megáldott álvezíred oldalára, ahol nyugodtan büföghetsz saját magatok örömére/élvezetére!!! Jó szórakozást és élvezkedést!?! Höhöhö
manitowoc
2024. október 12. 11:02 Szerkesztve
CsepiBazsi, te a saját fejedre borítottad azt a bilit, de nem érzed magadon a szarszagot. 1.) Bolgár ezt írta: Azt állította a kormányfő, hogy „ma Magyarország Európa legbiztonságosabb országa”. Ezzel szemben a tény az, hogy a Globális Békeindex értékelése alapján nem vagyunk a világ tíz legbiztonságosabb országa között, pedig ott hét európai ország található: Izland, Írország, Ausztria, Svájc, Portugália, Dánia és Szlovénia." 2.) Segghülye CsepiBazsi, te ezt azzal próbáltad "cáfolni", hogy "A tényszerűség kedvéért Magyarország ezen a listán idén a 14. helyet szerezte meg. Négy (!) helyet javítva a tavalyi pozíciójához képest. Úgy, hogy egyedüliként szerepel ilyen jó helyen azok közül az országok közül, akik közvetlen szomszédjában háború dúl." 3.) De Orbán - NEM azt mondta, hogy Mo. a legjobb azon országok között, "akik közvetlen szomszédjában háború dúl", - HANEM azt HAZUDTA, hogy „ma Mo. Európa legbiztonságosabb országa”. CsepiBazsi, te bűzlesz a fejedre borított szarodtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!