Daniel Freund és Guy Verhofstadt egy kórusban – mi lesz ebből? Orbán Viktor!

2024. október 24. 20:09

Minden hétre jut egy támadás.

2024. október 24. 20:09
null

Nyitókép: Európai Parlament/Alexis Haulot

Van, ami nem változik az európai közbeszédben. Daniel Freundnak és Guy Verhofstadtnak is eszébe jutott Orbán Viktorra támadni, október 23-a kapcsán.

„Úgy tűnik, Orbán Viktor ismét beleavatkozik a külföldi választásokba” – jegyzi meg ironikusan Freund az X-oldalán. A posztban az Átlátszó egyik cikkét osztja meg.

 Ám Guy Verhofstadt sem volt rest, aki szerint a Orbánnak nincs igaza, hogy Brüsszel bábkormányt akar a magyarok nyakára küldeni, hisz – legalábbis szerinte – éppen a magyar kormány lett „Oroszország bábkormánya”. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2024. október 24. 21:26
Az átlátszó soros fizette kormányellennes propagandalap,szóra sem érdemes.De ezek annyira hülyék hogy nem nézték weber a kigyó felszólalását.
Treeoflife
2024. október 24. 21:17
Ez a két fattyú ha tudná mekkora tévedésben él..... Ők az USA bábkormányának a tagjai, de úgy, hogy látszólag észre sem veszik. Olyanok, mint az a hernyó, amelyik testében paraziták élnek, majd amikor a paraziták (USA) elhagyják a gazdatestet, még akkor is védelmezik azt, amelyik felélte őket.
sexykitty-5000125
2024. október 24. 21:13
🍓 ️ ­­É­r­t­é­k­­e­l­­­d­ ­­a­­ ­­s­­z­e­x­­i­­­ ­p­­u­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
2024. október 24. 21:13 Szerkesztve
Az a klub ami még a saját szabályait sem tartja be az nem klub, hanem csak egy zavaros összevisszaság! Az EU zsarolta és zsarolja a magyar népet, hogy másképpen szavazzon, másképpen válasszon, hogy buktassa meg a demokratikusan választott kormányát! Aljas, antidemokratikus és jogellenes beavatkozás Magyarország belügyeibe! Az EU vezetői, az EP képviselők, akik visszatartják a Magyarországnak járó összegeket azok a magyar nép ellenségei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!