Bekérdezett Szijjártónál az ATV újságírója, még Pressmant is kiosztotta a miniszter (VIDEÓ)

2024. október 25. 17:25

Ehhez javaslom, hogy szokjon hozzá – mondta Szijjártó.

2024. október 25. 17:25
Szijjártó Péter

Nyitókép: Danil Shamkin/NurPhoto via Getty Images

Korábban beszámoltunk róla, hogy David Pressman az X-en azt írta: a magyar külügyminiszter 11. alkalommal utazott Oroszországba azóta, hogy Oroszország megindította teljes körű invázióját Ukrajna ellen.

A profit, nem a béke érdekében”

– hangsúlyozta az amerikai nagykövet.

Ezt is ajánljuk a témában

Miniszter úr, érdemes-e borzolni a kedélyeket? Elutazik-e tizenkettedszer is Oroszországba, vagy adott esetben Minszkbe?

– tette fel a kérdést Szijjártónak az ATV újságírója.

„Jó számolást kívánok! A helyzet az, hogy a magyar külpolitika cselekvésit és döntéseit kizárólag a magyar nemzeti érdek határozza meg. Ehhez javaslom, hogy szokjon hozzá.

Ha a magyar nemzeti érdek úgy kívánja, hogy én akár az orosz, akár a belorusz kollégámmal találkozzam, akkor a jövőben is meg fogom tenni” – hangsúlyozta a magyar külügyminiszter.

És ha már a profitról beszélünk, akkor majd arról is nyilatkozzon a nagykövet úr, hogy mennyi gazdasági hasznot hozott az USA-nak az, hogy tavaly Oroszország nagy mennyiségű uránt szállított az Egyesült Államok atomerőműveinek működéséhez.

Teljes körű érdeklődést tartok helyesnek” – mondta a tárcavezető.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2024. október 25. 19:25
Csak így tovább!!!! Mindenki kapja meg a magáét! Álszent, képmutató bagázs!!!
helyrerakosgat
2024. október 25. 19:22
Hova kérdezett be? Szijjártó egy szobában volt, Csuhaj meg megállt a szoba ajtajában, és bekérdezett? Sokadszorra próbálom elmagyarázni a nyelvgyalázó Mandinernek, hogy a be igekötő túltolt használata börtönszleng. Azok a primitív piréz bűnözők használják így a nyelvet, akik a be igekötőn kívül nem is nagyon ismernek mást. (Bevéd, betámad stb.) Vajon miért jó az egy nemzeti hírportálnak, hogy rendszeresen silány börtönszlenggel ír címeket, cikkeket?
5m007h 0p3ra70r
2024. október 25. 19:22
Jól kiosztotta. A libsiket meg veri a víz.
latrina2
2024. október 25. 19:12
hihetetlen hogy erre a nyikhajra osztotta Orbán a keménykedés szerepét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!