Bábkormányt raknának a nyakunkba

2024. október 18. 05:37

Sem Brüsszelből, sem Berlinből nem szabhatják meg, hogy ki kormányozza Magyarországot.

2024. október 18. 05:37
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép / Magyar Nemzet

„Aki követte a múlt heti vitát az Európai Parlamentben, az láthatta, hogy a brüsszeli bürokráciának világosak a céljai: megdönteni a patrióta magyar kormányt, és Magyar Péteréket ültetni a helyére. Manfred Weber ki is mondta, hogy szerinte Magyar Péter a jövő, aki lelkesen tapsolt Ursula von der Leyennek is, amikor az a háború folytatását propagálta a beszédében. De mégis mit lehet ez ellen tenni, és mi az oka ennek a látványos fellépésnek a brüsszeli bürokrácia részéről? Nézzük!

Az önmagában nem meglepő a magyar választóknak, hogy kívülről akarnak beavatkozni a magyar belpolitikába, és külföldön akarják megmondani, hogy ki kormányozza Magyarországot. 

Még friss emlék a 2022-es parlamenti választás, amelyen külföldről támogatták négymilliárd forinttal a balliberális oldalt. Először Karácsony Gergelyt – amíg ő volt a kiszemelt –, majd később Márki-Zay Pétert. 

Akkor is egyértelmű volt a cél: olyan politikusokat akartak az ország élén látni, akik nem mennek szembe a globalista fősodor álláspontjával, támogatják a háborút, a migrációt és minden egyéb olyan lépést, amiről Brüsszelben vagy Washingtonban döntenek.

Miután a 2022-es projekt nem jött össze, és csúfos bukás lett a vége, a globalista érdekkörök nem nyugodtak bele, tovább keresték azokat a szereplőket, akik szóba kerülhetnek új reménységként. Miután kipróbálták a külön indulást, az összefogást és a külső szereplőt a pártokkal együttműködve, most itt az újabb próbálkozás: az eddigi pártokat és politikusokat a háttérbe tolják, és egy új arccal és új párttal vágnak neki a 2026-os parlamenti választásnak. Ez lenne Magyar Péter és a Tisza Párt.

Ha jobban megfigyeljük, ő valójában Márki-Zay Péter újragondolása, továbbfejlesztése. Már Márki-Zay is jobboldalinak mondta magát, és kívülről jött szereplőként adták el, ugyanakkor még együttműködött a régi pártokkal. Magyar Péter esetében ezt elhagyták, de minden más maradt, még a vasárnap esti élő bejelentkezések is a Facebookon, ami Márki-Zay Péternél is sok emlékezetes mondatot eredményezett. Magyar Péter most például ebben a vasárnap esti szeánszában árulta el, hogy lemondana egy kis nemzeti szuverenitásról cserébe az uniós forrásokért. És még hol a vége…”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000116
2024. október 18. 07:13
🍓 ️ ­É­­r­t­­­é­k­­­e­­l­­d­ ­­a­­ ­­s­­­z­e­­x­­­i­­­ ­p­­­u­­n­c­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Osztap_Bender
2024. október 18. 07:11
A mindenkori magyar bábkormány összetételét a nemzetközi zsidóság határozza meg a jelek szerint. Nincs ebben semmi különös, hiszen ők a mi "legjobb barátaink". Az egykori S. Perez állítása bekövetkezett itt is, Lengyelországban is. (Megvesszük őket.)
dryanwolf
2024. október 18. 07:05 Szerkesztve
Még friss emlék... A sokat látott szakértő: "Ha jobban megfigyeljük... És még hol a vége..."
ördöngös pepecselés
2024. október 18. 06:46
MP azért nem működik együtt a moslék pártjaival, mert azok már nem léteznek mint pártok. A pártkatonáik viszont egytől egyik ott vannak MP körül. A fő különbség MZP és MP között annyi, hogy MZP-t a CIA magyarországi ügynökei felügyelték, MP-t a viszont Langleyből irányítják Présmancin keresztül. egy óriási hibát viszont most is elkövettek. MP-t kiengedték dorbézolni a budapesti éjszakába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!