Alsógatyával a fején ment boltot rabolni Vácott a 23 éves F. Márkó, szinte azonnal elkapták (VIDEÓ)

2024. október 11. 16:02

Reméljük, hogy azért előtte kimosta.

2024. október 11. 16:02
null

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Fekete ruhában, arcát alsógatyával eltakarva rabolt ki egy boltot egy bizonyos 23 éves F. Márkó Vácott. Egy nyitott sniccerrel követelte a pénzt az eladótól, akit (amikor az nem adta át a pénzt) arrébb lökött F., majd kivette a kasszából a pénz egy részét és elfutott.

A felvételek segítségével – alsógatya ide-oda – egy órán belül azonosították a férfit, 

majd nem sokkal később, a város egyik garázsában, egy kempingágyon szinyelve találtak rá. Az elrabolt pénzt hiánytalanul elfoglalták a rendőrök. 

Az elkövető beismerte a tettét, elmondta, egy szállón lakott, ahonnan kitették a szűrét, s mivel nem volt pénze, elhatározta, hogy bemegy a boltba és szerez - ehhez húzta fejébe a gatyáját, és vette kézhez a sniccert.

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obakapimaki
2024. október 11. 18:01
Ez az izé, az elmondottak alapján, valami moSSlék szavazó, talán tiszás egyetemi oktató lehet. Esetleg, a szekta által fizetett, ork-rain felszopó, szargerincű troll geci.. Meg kellene nézni, hogy az adott időben, melyik ratyi nem volt itt...😁😁
sexykitty-5000108
2024. október 11. 17:44
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­k­e­­­l­d­­ ­­a­ ­s­­z­e­­­x­­i­ ­p­u­n­c­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
zsolti123
2024. október 11. 17:41
Hogy nézett ki az alsógatyából? Lyukacsos volt? "Színyelve" kapták el - a szerkesztő ivócimborája volt? Vagy zárkatársaként tanulta a szlenget?
bakafant-28
2024. október 11. 17:07
A 80' években egy cigányállat harisnyát húzott a fejére.Így rabolta ki Kati nénit,fényes nappal a házában..Az utcán röhögtek a szembejövők,a moree nem tudta,miért.Aztán rá akart gyújtani,és a cigi nem ment a szájába..A harisnyától..Két perc alatt elfogták..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!