A német kancellár fogadta Orbán Viktort Berlinben – egy újabb „senki”? (VIDEÓ)

2024. október 14. 17:05

A magyar kormányfő nap folyamán a berlini folyamat 10. csúcstalálkozóján vesz részt, valamint több tárgyalásra is hivatalos.

2024. október 14. 17:05
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Berlinben kétoldalú tárgyalást folytatott Olaf Scholz német kancellárral – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A kancellári hivatalban lezajlott tárgyaláson áttekintették a magyar EU-elnökség programjának legfontosabb célkitűzéseit, különös tekintettel az európai versenyképesség helyreállítására – mondta Havasi Bertalan.

Orbán Viktor nap folyamán a berlini folyamat 10. csúcstalálkozóján vesz részt, valamint több tárgyalásra is hivatalos. Magyarországot nyugat-balkáni befolyására és a magyar EU-elnökségre tekintettel hívták meg ismét a csúcstalálkozóra.

Mint a Mandiner megírta: Manfred Weber azt mondta Orbán Viktorról Strasbourgban, hogy „Európában már senki nem fogadja a magyar miniszterelnököt”. A kormányfő erre riposztozott: ezek szerint a német kancellár Webernek „senki”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
steinamanger-2
2024. október 14. 20:07 Szerkesztve
Sajnos Orbán Viktor bármit tesz, annak a világban pontosan annyi jelentősége van mint amikor Kínában eldől egy férfibicikli. Scholz-cal ellentétben. Orbán maximum a rothadt alma szerepét játszhatja el az EU kosarában amely elkezdi rohasztani a többit is. Az is valami, csak nem éppen pozitív.
Lami66
2024. október 14. 19:16
Az mindenképpen igaz, hohy a német májashurka már tényleg egy senki a politikában.
herceg-3
2024. október 14. 19:02
"A német kancellár fogadta Orbán Viktort Berlinben – egy újabb „senki”?" Igen, ez esetben valóban egy szarházi senki, a német kancellár! Egy gerinctelen féreg!
lefty67
2024. október 14. 18:39
O.Scholz tényleg olyan karakterű, mintha nem is létezne! Ha lejár a mandátuma, három nap alatt el fogják felejteni mint a "híres" brit miniszterelnöknőt! Mehet vissza könyvelőnek vagy autófényezőnek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!