A Bizottság elnöke magyar belpolitikai propagandát tol

2024. október 09. 17:07

Úgy, hogy maga a Bizottság egy pillanat alatt elérhető anyagai cáfolják.

2024. október 09. 17:07
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

„A belpolitika nem téma itt, de hogy ezt az imbecil butaságot már Ursula von der Leyen is bemondja, az elképesztő.

»Magyarországot minden EU-tag szomszédja maga mögött hagyta az egy főre jutó GDP alapján.«

Az Európai Bizottság elnöke láthatóan nem nézte meg az Eurostat számait. Eszerint GDP/fő terén öt EU-s ország van Magyarország mögött – Horvátország, Szlovákia, Lettország, Görögország és Bulgária. A román adatok megbízhatóságáról meg majd azután nyilatkozom, hogy a hétvégén két napot erdélyi közgazdászokkal töltök – de amit hallottam eddig – hát több mint kétségesek. (Ugye Görögország is éveken át hazudott, mire kiderült)

Szóval, azt, hogy a Bizottság elnöke magyar belpolitikai propagandát tol, úgy, hogy maga a Bizottság egy pillanat alatt elérhető anyagai cáfolják – hihetetlen, sőt vérlázító. Ő ilyet NEM tehet meg, és nagyon nem szolgálja az EU érdekeit az, hogy a Bizottság elnöke nyíltan egy belpolitikai célú hazugságot ismétel meg.

Ha meg arra nem képes, hogy felfogja, Horvátország és Szlovákia Magyarország szomszédja, akkor szellemi problémák miatt nem alkalmas a feladatára. Az adatok a kommetben – és egyébként az is látható, hogy mely országok szakadnak valójában le magukhoz képest: ez Szlovákia, Észtország és Görögország. Mielőtt kommentelnének, nézzék azért át az EU hivatalos adatait a linkben – ami a Bizottság elnökének úgy tűnik nem sikerült, vagy nem érdekelte a valóság, vagy nullás földrajzból.

Ezt megírom még hosszabban is, annyira túlment von der Leyen minden határon.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arisztokrata
2024. október 09. 19:04
A vörös vonalak korszakának vége. Eljött az orkok uralma. Sursum corda!
Karvaly
2024. október 09. 18:51
Von der Leyen korábbi hivataliban (munkaügyi- illetve hadügyminiszter) nem igazán volt túl sikeres, viszont annál több korrupciógyanús ügy vette körül. Ezek után nem is értem, miért várunk el ennél többet tőle - egy felfelé buktatott aparátcsik.
Nimril
2024. október 09. 18:26
Elképeztő, mit enged meg magának ez a pofátlan picsa! Európa sírásójaként fogsz bevonulni a történelembe, bazmeg.
sexykitty-5000107
2024. október 09. 18:06
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­­­k­­e­­l­­­d­­ ­­a­ ­­­s­­z­e­x­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!