Exkluzív videó: emiatt a felvétel miatt kopogtatott a TEK a puccskísérletre készülő szervezetnél

2024. január 24. 20:43

A felvételen egy társaság tagjai bejelentették a szervezet megalakulását és megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését.

2024. január 24. 20:43

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, hatalomátvételre készült a Szkíta Magyarország nevű csoport, melynek tagjai kilátásba helyezték a magyar katonák lefegyverzését, és a kormány letartóztatását is. A rendőrség nagyerejű, összehangolt akciójában Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun vármegyékben, illetve Budapesten 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és kutatásokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Az akció keretein belül összesen 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek.

Ezt is ajánljuk a témában

A rendőrségi közlemény alapján az egyik közösségi videómegosztó portálra került fel tavaly novemberben egy olyan videó, melyen egy társaság tagjai bejelentették a szervezet megalakulását és megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését. 

Nyitókép: képernyőfotó, YouTube

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turius
2024. január 25. 12:58
Józanul nem lehet valaki ilyen hülye.
ghelmddfd
2024. január 25. 09:51
Ilyen a gyurcsányista, jah nem az öbaista, fideszlibcsi szemkilövető libernyák banda. Le a libernyák diktatúrával! Aki nem náci, az egy libcsi.
ghelmddfd
2024. január 25. 09:46
nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését. ------------------ 1. Nem szabad, ez egy libernyák hang, és nem katona, ma már nem vannak, ez a 21. század, öreszorok vannak. 2. Felfegyverez? Bullshit hang z-vel, inkább az ar stumától arma és armelni. 3. Az egész illegitim, a butaká is, az ország is, rejku van, az új-ónemmagyar egy halandzsa, a butká fingárul van, de a magyar nyelv indogermán és germán nyelv. Sieg Heil! Sieg Heil! Sieg Heil! Sieg Heil!
Madasa Hatter
2024. január 25. 09:32
Istenem , egy fakocka kibaszottul bonyolult szerkezet ezekhez képest...de érdekes lesz a beszélgetés a cigány cellatársakkal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!