Videón, ahogy Gyurcsány felesége putyinozik az Európai Parlamentben, de közlik vele, hogy ő a posztkommunisták képviselője

2024. szeptember 19. 19:58

Elképesztő adok-kapok zajlott az EP-ben.

2024. szeptember 19. 19:58

Nyitókép: Dobrev Klára EP-képviselő a budapesti Kongresszusi Központban tartott vitára érkezik 2024. május 17-én  /  fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

 

Strasbourgban az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságában csütörtök délelőtt Bóka János ismertette a magyar EU-elnökség prioritásait, majd az általános vitában szót kért a DK EP-képviselője, Dobrev Klára, aki a magyar kormány orosz-barátságát bírálta, azt állítva, hogy minden lépésével az orosz elnök érdekeit képviseli. „Mivel zsarolja Vlagyimir Putyin Orbán Viktort?” – kérdezte végül Gyurcsány Ferenc felesége.

Bóka János, az európai uniós ügyekért felelős miniszter felszólalásában úgy fogalmazott: nincs meggyőződve arról, hogy a DK képviselője tisztában van azzal, mi szolgálja Magyarország és a magyar emberek érdekeit. Mint hozzátette:

„a legutóbbi európai parlamenti választások bebizonyították azt, hogy a magyar választóknak is ez a véleménye".

„A magyar posztkommunista arisztokrácia képviselői az orosz kártyát lóbálják”

Schaller-Baross Ernő is hozzászólt a témában Dobrev Klára felszólalásához az EP-ben. Mint fogalmazott: szeretne elnézést kérni, mert már

ma, ebben a házban eljutottunk odáig, hogy a magyar posztkommunista, vörös arisztokrácia képviselői az orosz kártyát lóbálják, én az elnökségi prioritásokra szeretnék koncentrálni”

– fogalmazott a politikus. 

Dobrev Klára és Bóka János csörtéjét 9:45-től, Schaller-Baross Ernő hozzászólását pedig 9:52-től nézheti vissza:

--

 

 

 

 

 

--

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. szeptember 19. 23:41
És ezek a nyomorultak már megint manipulálnak, DE EZÉRT EGYSZERŰEN CSAK AGYON LESZNEK VERVE.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 22:57
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­­k­­­e­l­d­­­ ­a­­ ­s­­­z­­e­­x­­i­­ ­­p­u­­n­c­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
kunfia1
2024. szeptember 19. 22:56
satrafa-2 2024. szeptember 19. 22:18 "birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2024. szeptember 19. 21:22 Azok, akiknél a szuverenitásvédelmi hivatalt egy III/III-as, szovjetek által kinevezett ügynök vezeti, talán jobb lesz, ha kussolnak. " Te miről, kiről beszélsz? Teljesen tájékozatlan vagyok. :) 1 válasz elrejtése kunfia1satrafa-2 2024. szeptember 19. 22:55 Gondolom, azért, mert csak állampárti kiadványokat fogyasztasz. www.youtube.com/watch?v=mAxrhtUrETU&ab_channel=UngvaryKrisztian
satrafa-2
2024. szeptember 19. 22:18
"birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2024. szeptember 19. 21:22 Azok, akiknél a szuverenitásvédelmi hivatalt egy III/III-as, szovjetek által kinevezett ügynök vezeti, talán jobb lesz, ha kussolnak. " Te miről, kiről beszélsz? Teljesen tájékozatlan vagyok. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!