Váratlan fordulat: a belga migrációért felelős államtitkár sem kér a migránsokból

2024. szeptember 11. 08:55

A mi álláspontunk változatlan: nem kérünk a menekültekből, de ha a brüsszeli elit annyira szeretné, hát megkaphatják őket.

2024. szeptember 11. 08:55
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép forrása: Orbán Balázs Facebook-oldala

„Váratlan fordulat: a belga migrációért felelős államtitkár sem kér a migránsokból, helyette inkább kibújna a bevándorlás kezelése alól, és mindenáron megtiltaná a röszkei menekültek Brüsszelbe buszoztatását.

A mi álláspontunk változatlan: nem kérünk a menekültekből, de ha a brüsszeli elit annyira szeretné, hát megkaphatják őket.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dominik
2024. szeptember 12. 02:48
alapból nem értem ezt az egész menekült befogadása dolgot... Ha Magyarországot támadná meg valaki, akkor az utolsó leheletemmel harcolnék érte és nem menekülnék el...
julcsi-66
2024. szeptember 11. 21:33
Pedig mi csak jót akarunk nekik a migránsok buszoztatásával, hiszen az EU azt állítja hogy a migráció jó és hasznos, nem is értem miért tiltakoznak ennyire... Nos, mi annyira önzetlenek vagyunk hogy önként lemondunk a migráció nyújtotta előnyökről a javukra :-)
Akitlosz
2024. szeptember 11. 14:12
Megy tovább a szájhősködés. A buszok viszont meg nem mozdultak.
Kerezs
2024. szeptember 11. 12:37
"A mi álláspontunk változatlan: nem kérünk a MENEKÜLTEKBŐl, de ha a brüsszeli elit annyira szeretné, hát megkaphatják őket.” Tisztelt Orbán Balázs úr! Én azt hittem, hogy az ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓKBÓL nem kérünk. Aki megfelel a menekült státusz kritériumának és mi vagyunk az első biztonságos ország menekülése során, azt kötelesek vagyunk menekültként befogadni. A média össze vissza beszél ( igen a köz is), de ön is? Ideje lenne rendet tenni, mert így nem csoda, hogy a nyugati közvélemény is ellenünk fordul, hiszen az ön szavai szerint nem tartjuk be a nemzetközi egyezményeket, normákat. A f*sz kivan az ilyen dilettáns kommunikációval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!