Újra elindul a blogom

2024. szeptember 15. 07:30

A 444-nél már teljesen kétségbe voltak esve, amiért június óta nem blogoltam.

2024. szeptember 15. 07:30
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

„Örömmel értesítek mindenkit, hogy hétfőn újra elindul a blogom, a meglepő és váratlan és polgárpukkasztó Bayer Zsolt blogja címmel, a Magyar Nemzet felületén.

S hogy ez miért jó hír azon túl, hogy a 444-nél már teljesen kétségbe voltak esve, amiért június óta nem blogoltam? Nos, Fülig Jimmy örök érvényű igazsága szerint nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani. Így van ez a mai neomarxista-neoliberális (vagyis fasiszta) agyhalott világ minden idiotizmusával és idiótájával is: nem lehet mindegyikhez hozzárendelni egy pofont vagy egy nagypublit.

Marad tehát a blog. Gyors reagálású, mozgékony haderő a blog, mely segít levezetni a hirtelen felháborodást mind a blogolóban, mind az olvasóban. Tehát akkor munkára fel! Üdv újra a blogomon!”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Bádog

Idézőjel

Most biztosan nagyon fel kellene háborodni.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
v4nmeeg1p3psid
2024. szeptember 16. 15:53
Szóval lehetne Bayer Zsoltak két rádió-csatornája a nap 48 órájában non-stop, ahol az MI-generálta dolgait lehet olvasni. Ugyanígy Orbán Viktor is maradhatna az ország miniszterelnöke örökre, az algoritmusok úgyis kidobják, hogy mire bólint rá a nép, meg lesz választva. Mindenki jól jár, még a 444 is.
v4nmeeg1p3psid
2024. szeptember 16. 15:51
Ha az ember népszerű... Mondjuk, MI. Szia! Írnál nekem 5 mondatot az árvízről Bayer Zsolt, publicista stílusában? ChatGPT: Bayer Zsolt stílusa gyakran provokatív, szenvedélyes és egyértelmű véleményeket tükröz, erőteljes érzelmi és politikai töltettel. Az alábbiakban öt mondatot írok az árvízről ebben a hangnemben: Az árvíz nem csak természeti katasztrófa, hanem figyelmeztetés is mindazoknak, akik a gátak helyett papíron építik az országot. Míg a víz tör előre feltartóztathatatlanul, addig néhányan még mindig azon vitatkoznak, hogy ki felelős a védekezésért, ahelyett, hogy összefognánk. Az árvíz, mint az élet minden más kihívása, megmutatja, ki az, aki a bajban cselekszik, és ki az, aki csak beszél. Ha a természet így tombol, ideje lenne feltennünk a kérdést: ki hagyta cserben a vidéki Magyarországot, amikor épp védekezni kellett volna? Az árral szemben harcolni a magyar virtus része, de meddig viseljük el, hogy a válságokban mindig csak néhányan tartják a frontot?
papamaci57
2024. szeptember 16. 09:37
Én is kétségbe voltam esve. Miért nem lehetett volna kiírni a blogra, hogy ez és ez miatt bizonytalan ideig szünetel?
llnnhegyi
2024. szeptember 16. 08:44
A Bayer, Bencsik András túl sok a Hír televízióban. A Bencsikek menjenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!