Újabb kérdéseket szegezett Karácsony Gergelynek Szentkirályi Alexandra

2024. szeptember 09. 14:39

Ezúttal a „szemétügy” került terítékre.

2024. szeptember 09. 14:39

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

A Fővárosi Fidesz vezetője nemrég újabb szembesítő poszttal jelentkezett közösségi oldalán. Ezúttal a szemét ügyét kérte számon a főpolgármesteren.

„Karácsony Gergely a fővárosi nagytakarítást reklámozza, egyben felhívja a budapestiek figyelmét, hogy vigyázzanak a városra” – írta a bejegyzés felütésében.

Ezután két kérdést tett fel a városvezetőnek:

  1. Hova dobják a budapestiek a szemetüket, ha ön több mint 3000 kukát leszereltetett az elmúlt években? 
  2. A leszerelt kukák mikor kerülnek vissza a helyükre?

Nem ez az első számonkérése a kormánypárti politikusnak az elmúlt pár napban. A múlt hét második felében az M3-as metró modernizációja miatt pirított oda Karácsonynak. Bő egy hete pedig az útfelújítások és a dugók ügyére kérdezett rá.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. szeptember 09. 19:29
KIK SZAVAZTAK ERRE A PATKÁNYRA??????????????????????????????,,PATKÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PUSZTULJATOK MIND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Galerida
2024. szeptember 09. 16:52
Ha a hatalmas szürkeállományt tartalmazó budapestieknek megfelel Niedermüller, az értelmes tekintetű főkutya és a többi ballib zseni, akkor Karácsonyt is felesleges kérdésekkel zaklatni! Megtalálta a zsák a foltját...
tizennyolcfok
2024. szeptember 09. 16:11
:DDDD balekszandra "dolgozik"...
2024. szeptember 09. 16:10 Szerkesztve
Húzz bele Alexandra! Hajrá! Nagy Sándor után kaptad a neved, hódítsd meg Budapestet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!