Újabb dicséretet kapott Orbán: Megvalósítja azt, amit az Egyesült Államokban lehetetlennek mondanak

2024. szeptember 29. 09:37

Örömmel látják a tengerentúlon, hogy a magyar miniszterelnök megállítja az illegális migrációt.

2024. szeptember 29. 09:37
null

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Chris Rufo konzervatív amerikai aktivista a Twitter-oldalán adott hangot annak, hogy a kisebb országok vezetői sorra hajtanak végre olyan programot, amire az Egyesült Államokban csak legyintenek, mondván lehetetlen azokat végrehajtani. 

Érdekes figyelni, ahogy kis országok vezetői megvalósítják azt, amit az Egyesült Államokban lehetetlennek mondanak nekünk”

– írta Rufo, majd úgy folytatta, Nayib Bukele salvadori elnök felszámolja a szervezett bűnözést; Orbán megállítja az illegális migránsokat a határon; Milei argentin elnök leépíti a bürokratikus államot; Netanjahu pedig elpusztítja ellenségeit.

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. szeptember 29. 12:22
2007.03.10.) „Erős vidékre van szükség, amely képes biológiailag és gazdaságilag fenntartani az országot. A politikai, demográfiai, gazdasági biztonság és stabilitás feltétele a vidék megerősítése - jelentette ki Orbán Viktor szombaton.” ... aztán a sok kétharmad megfeküdte a gyomrát, és megfordult a tápcsatornája: (2023.12.17 - Magyar Közlöny) "A Hunland cégcsoport öt cégét nyilvánította mintagazdaságnak Orbán Viktor, a társaságok tulajdonosa pedig a holland Joseph Janssen. (Agárdi Farm Kft., Bovinia Kft., Dupor Kft., HLT Production Kft., Hunland Service Kft.)”
Namond
2024. szeptember 29. 12:13
Kiről szól ez a jellemzés? „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik.”
SpaniferRoland
2024. szeptember 29. 12:11
orbán-nak már olyan a feje mint egy nápolyi masztiff -nak,bár agya nincs annyi, legyen ez mintapélda minden fideszes számára:DDDD
llnnhegyi
2024. szeptember 29. 12:00
A THE FOSMAN GRUPP ® tagjait miért nem emlegetik? = Magyar Rácuppanós Péter,a TISZA párt őrjöngő elnökének mindennap szaros a nadrágja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!