Till Tamás családja segítségre szorul, gyűjtés indult megsegítésükre

2024. szeptember 11. 20:11

Holttestének maradványait 24 év elteltével találták meg.

2024. szeptember 11. 20:11

Nyitókép: Baja város Facebook-oldala

Baja és környéke lakosságát nemrégiben mélyen megrendítette a hír: 24 év elteltével megtalálták Till Tamás holttestének maradványait. A békés kisváros lakói döbbenten fogadták a fejleményeket, hiszen hosszú éveken keresztül hiába várták a fiatal fiú visszatérését.

Tamás eltűnése óta a családja mindent megtett annak érdekében, hogy kiderítsék, mi történt szeretett fiukkal. A keresés évekig tartó reménytelensége, és a tragédia mélyen megviselte a szülőket, mind egészségileg, mind anyagilag. A szomorú események kapcsán az ország különböző részeiről is sokan jelezték, hogy szívesen támogatnák a családot ebben a nehéz időszakban.

Baja Városért és Egészségéért Közalapítvány ezért gyűjtést szervezett Till Tamás szüleinek megsegítésére 

– derült ki Baja város Facebook-oldalán. Az adománygyűjtés célja, hogy a család méltó módon búcsúzhasson el gyermeküktől, és hogy a mindennapjaikban tapasztalható anyagi nehézségeket enyhíteni tudják. Minden támogatás, akár egy kisebb összeg vagy egy szál virág árával is, jelentős segítség lehet a család számára.

A felajánlásokat az alábbi számlaszámra lehet utalni: Baja Városért és Egészségéért Közalapítvány; számlaszám: 11732033-20010960. Arra kértek mindenkit, hogy a közlemény rovatba írják be: „Till család támogatása”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mandala-3
2024. szeptember 12. 23:00
Xarok, töröltétek a hsz-emet!! Egyre hitványabbak vagytok. Nem bírjátok a kritikát????
alexandrosz-2
2024. szeptember 12. 18:22
Keményen es hatekonyan dolgoztak a szemkilövő zsidócsicskák. Ja. Nem. Köhögött az egyik bűnsegéd.
GrumpyGerald
2024. szeptember 11. 21:33
Erre a történetre egyszerűen nem léteznek szavak... A jó Isten nyugosztalja a kisfiút, csak remélni tudom, hogy megnyugvásra lelt már a lelke. Szegény szülők pedig...el se tudom képzelni a helyzetüket, de azt hiszem a bizonyosság sem rosszabb a végtelen hosszúra nyúlt bizonytalanságnál, még akkor se ha utóbbinál még él a fájdalmas remény...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!