Thrash Metal Extravaganza: Budapesten is fellép a műfaj német királya

2024. szeptember 05. 20:24

Három thrash-ikon látogat el decemberben Budapestre, hogy az egykori Headbangers Ball Triple Thrash Treatjéhez hasonló kezelés alá vegye a keményebb zenék kedvelőit.

2024. szeptember 05. 20:24
Kreator

Nyitókép: H-Music, Thorsten Seiffert

Aki a nyolcvanas és a kilencvenes években már hallgatott metal zenét, esetleg a thrash műfajt sem vetette meg, az alapból ismeri a decemberben érkező zenekarokat. Aki pedig a kilencvenes években az MTV késő esti műsorán csüngött, új kedvenceket kutatva, annak a Triple Thrash Treat sem ismeretlen. Márpedig a Kreator, az Anthrax és a Testament egyaránt megfordult a műsorban és az említett blokkban, méghozzá olyan nagyágyúk mellett, mint a hamarosan szintén itthon koncertező Sepultura, vagy a thrash koronázatlan királya, a Slayer!

Ezt is ajánljuk a témában

A decemberben érkező trió közül az egyik a hazai rajongóknak különösen kedves lehet, elvégre a Destruction és a Sodom (no és persze az Exumer) mellett a Kreator jelentette az irányzat német illetőségű képviselőinek legnagyobbját, és ezeket a zenekarokat akár itthon vagy a szomszédban is el lehetett kapni egy-egy koncert erejéig.

Kreator Budapest koncert
Triple Thrash Treat a Kreator, a Testament és az Anthrax társaságában (H-Muisic)

Most pedig közel egy hónapos közös headliner turnéra indul a német thrash titán Kreator és az amerikai metal brigád, a korábban Budapesten a Slayerrel együtt is fellépett Anthrax. A kihagyhatatlan line-up pedig egy nagyon különleges vendéggel egészül ki: a bay area thrash metal legenda, a Testament nyitja majd az estéket. Hurrá, hurrá! Bizony, lesz magyar állomás: december 10-én Budapestre gördül be a brutál konvoj.

❒ A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA, a Cobra Agency és a K2 AGENCY bemutatja:
Kreator x Anthrax x Testament - Tour 2024
2024.12.10.
BARBA NEGRA RED STAGE
Kapunyitás: 17:30
Show start: 18:30

❒ Esemény:
Facebook-esemény

❒ Jegylinkek:
Jegylink 1 
Jegylink 2 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizokkentido
2024. szeptember 05. 22:43
A Kreator legalább olyan jó zenekar, mint az agyonajnározott divatsátánista Slayer. Hol tud ilyen átható, kiváló minőségű felvételt felmutatni a Slayer? youtube.com/watch?v=GiYmSXm5sYI És ők még nyugdíjba sem mentek!
Intruder
2024. szeptember 05. 22:28
A "Release from Agony" minden idők legkibaszottabb thrash metal dala.
billysparks
2024. szeptember 05. 22:02
Exhumer, b+!!!!
billysparks
2024. szeptember 05. 22:01
Ott leszek!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!