Szüret közben csaptak le a marihuána-ültetvényre Szakonyban, két és fél méteres növényt is találtak (FOTÓK)

2024. szeptember 13. 11:20

Az ingatlan tulajdonosa – aki a kábítószer-ültetvény létrehozója és gondozója volt, egyben az őrizetbe vett asszony élettársa – elmenekült a helyszínről.

2024. szeptember 13. 11:20
null

Nyitókép: Police.hu

A Soproni Rendőrkapitányság munkatársai 2024. szeptember 11-én a kora reggeli órákban, Szakonyban, az egyik Fő utcai ingatlannál tartottak razziát. A rendőrök a családi ház 300 négyzetméteres udvarán 61 darab, növekedésben lévő marihuana növényt találtak, amelyek közül több egyed 2,5 méter magasságú volt – olvasható a Police.hu beszámolójában.

Kollégáink a ház egyik melléképületében 7 tő, hasonló méretű, az ültetvényről származó és szárítás alatt álló cannabiszra, illetve megközelítőleg 1 kilogrammnyi felhasználásra kész, szárított marihuana törmelékre bukkantak.” 

A növényeket és növényi származékokat a rendőrök lefoglalták.

A rendőrök a családi házban tartózkodó hét személyt elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, közülük egy 55 éves nőt – őrizetbe vétele mellett – termesztéssel, előállítással elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ingatlan tulajdonosa – aki a kábítószer-ültetvény létrehozója és gondozója volt, egyben az őrizetbe vett asszony élettársa – elmenekült a helyszínről, ellene a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

***

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Camael
2024. szeptember 13. 18:10
ez a zsiráf stílus, a sitten majd beiratkozik a mesterkurzusra és megtudja hogy nem létráról szokás szüretelni a füvet
2024. szeptember 13. 13:59 Szerkesztve
igazi környezetvédők... Zöldebb környezetkímélőbb így, mint UV lámpákkal
pintyoke-2
2024. szeptember 13. 13:09 Szerkesztve
komment törölve
satrafa-2
2024. szeptember 13. 12:47
Haza lehet hozni Angliából a magyar felhasználókat. :))) Már itthon is van, ezért nem kell angol földön mosogatni! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!