Szentkirályi: Magyar Péter programja nőket alázni a munkában és a magánéletben

2024. szeptember 12. 18:36

A fideszes politikus szerint „fárad a Tisza”.

2024. szeptember 12. 18:36

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Mint a Mandiner is megírta: Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán feltöltött videóban küldött üzenetet Vitézy Dávidnak. A Fidesz budapesti frakcióvezetője ebben arra kéri az LMP politikusát, hogy 

ne menjen bele a szerinte már korábban megszületett Karácsony–Magyar-paktumba. 

Vitézy Dávid nem maradt adós a válasszal. Szintén a közösségi oldalán üzent Szentkirályi Alexandrának, mondván, meglepte őt a fideszes politikus üzenete. Az írásban előbb megköszönte a változásra szavazó Fidesz-szavazók támogatását, majd leszögezte, hpgy minden rá voksoló budapesti, biztos lehet abban, hogy ugyanazt a programot fogja a Fővárosi Közgyűlésben képviselni, amit korábban ígért.

Szentkirályi Alexandra erre a poszt alatti hozzászólásában úgy reagált, hogy ha valamit tisztázni kell, az az,

hogy Vitézy Dávid hányszor találkozott a nyáron Magyar Péterrel.

A Fidesz budapesti frakcióvezetője mindezek után – szintén egy videóban – arról beszélt, hogy egyre több hír azt látszik megerősíteni,

hogy Karácsony és Magyar közösen vezetnék a jövőben a fővárost. 

Magyar Péter erre sértegető, személyeskedő hangvételű posztot osztott meg, amelyben Szentkirályi Alexandrát „VVSzandi” néven említette, aki „ijedtében azelőtt kiugrott a villából, mielőtt a nézők szavazhattak volna róla.”

Mindezen előzmény után ma egy rövid, de csípős üzenetet küldött Szentkirályi Alexandra Magyar Péter otromba szavaira reagálva:

Magyar Péter programja: Nőket alázni a munkában és a magánéletben. Fárad a Tisza…

– írta a posztjában a Fidesz politikusa, majd nem sokkal később egy videót is feltöltött.

A Fidesz budapesti vezetője szerint Magyar Péter mindent bevet, hogy ne kelljen a Karácsony Gergellyel kötött paktumról beszélnie. 

A Tisza Párt vezére nem tagadja a paktumot, Szentkirályi Alexandra szerint azért, mert tényleg született ilyen megállapodás.

 Ehelyett Magyar Péter az egyetlen dolgot csinálja, amihez ért: személyeskedik egy nővel – mutatott rá Szentkirályi Alexandra.

Magyar Péter VV Szandizik, de egyenes választ nem tud adni – jelezte a budapesti Fidesz vezetője. Feltette a kérdést: ha már a Tisza Párt elnöke felhozta a ValóVilág-villát, „ki is viselkedik odaillő módon?”. Ezzel Magyar Péter diszkóbotrányára utalt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind-2
2024. szeptember 13. 11:47
nem kell ahhoz magyar péter , a nők sikeresen alázzák magukat is ugye gyurcsánszandi. Az én lában között még sose mászkált ittas pasi, nem azért mert rusnya lennék...
Kriszta67
2024. szeptember 12. 22:32
Alexandra, ez szánalmas. Kevés lesz.
Isten jobb keze
2024. szeptember 12. 21:03
Jó jàny.. igyàl egy pohár vizet, és helyre jön az agyad….
galancza-2
2024. szeptember 12. 20:50
Alexandra! Igazad van, csak az a baj, hogy sajnos a dumád inkább magyipetyának h0zz szavazat0t és nem a Fidesznek. Ne foglalkozz ezzel a patkánnyal. Inkább próbáld meg a Fidesz rengeteg jó intézkedését közérthetően elmondani a szavazók számára. Beszélj közérthetően a kivándorlásról: lakosságarányosan az összes környező országból többen vándoroltak ki mint tőlünk.Magyarázd el az államadóság-gdp viszonyát,az euró-forint árfolyam lényegét.És mond el értelmesen (mert igenis el lehet),hogy miért van szükség magyar csúcsvállalkozókra,és hogy miért kell ide Fudan, miért kell Kínával jó viszonyban lenni,és hogy a minket mocskolónyugat sokkal nagy0bb mértékben kereskedik Kínával és Putyinnal is mint mi.Mert igenis kell. Ideje lenne elmondani közérthetően, hogy ma sokkal jobbak a kórházi és vasúti viszonyok, mint 2010 előtt,de azt sem szabad tagadni hogy vannak problémák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!