Szentkirályi Alexandra: Nem kioktatást, meg ingyen lángost kértünk a főpolgármestertől (videó)

2024. szeptember 21. 19:23

Új videót osztott meg a politikus a közösségi oldalán.

2024. szeptember 21. 19:23
null

Nyitókép: Mandiner.hu

„A főpolgármester el van foglalva a Magyar-Karácsony paktummal és a szivárványkoalícióval a budapestiek helyett” – mondja Szentkirályi Alexandra új videójában, amelyet a közösségi oldalán osztott meg. 

Nem kioktatást, meg ingyen lángost kértünk a főpolgármestertől, hanem csak azt, hogy a nehéz helyzetben tegye egyszerűbbé a budapestiek életét”

– írta a politikus a videóhoz.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. szeptember 21. 21:40
KARÁCSONYFA NEM GERGELY NEM EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CsakOlvas
2024. szeptember 21. 21:08
Figyu, figurák, odaát, megszólíthatatlan, és rezenésmentes, undorító figurák, miért csináltátok ezt a kommentfolyammal? Egyszer, egy szép napon úgyis elszámoltatunk Benneteket, és ezt Tik is tudjátok. Hosszas töprenkedés által úgy döntöttem, nem rombolom le harkályváratokat, megteszitek Ti önként, és dalolva, amikor kell. Mellékvágány viszont indul, minden menedékkérőnek. Időben értesítek mindenkit.
Karbantartó9
2024. szeptember 21. 21:06
Olvasom az alábbi ócska, morálisan nulla szar alakok zéró posztjait. Hát ezek tényleg gelgőt érdemlik! Meg a szemkilövetést. Agyszint!
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 20:59
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­­k­­e­­l­d­­ ­­­a­ ­­s­z­e­x­­­i­ ­p­u­­n­­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!