Rendőrök lepik el az utakat hétfőtől: erre figyeljen mindenki!

2024. szeptember 13. 16:45

Magyarország egész területén ellenőrzést tartanak.

2024. szeptember 13. 16:45

A nyitókép illusztráció. Fotó: Fotó: MTI/Varga György

Az ország egész területére kiterjedő ellenőrzést tart a rendőrség a jövő héten a közutakon, elsősorban azt vizsgálják majd, hogy az autósok becsatolják-e a biztonsági öveket, a motorosok pedig használnak-e bukósisakot.

Az Országos Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n azt írta: szeptember 16. és 22. között a Roadpol Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, műveleti csoport) éves ellenőrzési terve alapján a rendőrök Magyarország egész területén a passzív biztonsági eszközök használatának közúti ellenőrzését végzik.

Emellett a Roadpol Seatbelt elnevezésű, európai szintű ellenőrzés keretében elsősorban a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer, valamint a segédmotoros kerékpáron vagy a motorkerékpáron utazók esetében a bukósisak használatát ellenőrzik.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. szeptember 13. 18:26
Amikor a rendőrök nem lepik az utakat akkor mit csinálnak ??? Nem az a dolguk hogy lepjenek? napi 24-ben? .... de megelégednék napi 8-ban a három napszakban felváltva. Én ma csak egyszer mentem át Lipótból Erzsébetre és legalább 3 jogsibevonásos esettel szembesültem.
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. szeptember 13. 17:29
Valaki magyarazza el nekem, hogy az elore beharangozott rendorsegi ellenorzeseknek pontosan mi ertelme van?
Zsolt24
2024. szeptember 13. 17:07
Erre mondják hogy a rávalót menetközben beszedik. Javasolnék egy hatékonyabb tevékenységet hétfőtől: Ki a gátra!
herden100
2024. szeptember 13. 16:46
Kúúl. napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!