Remélem, azt mindenki tudja, hogy soha nem alszik

2024. szeptember 17. 17:29

Enni is csak egy szelet kenyér kell.

2024. szeptember 17. 17:29
null
Forgács István
Forgács István
Facebook

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Vajda János

„Remélem, azt mindenki tudja, hogy soha nem alszik. Mert neki arra sincs szüksége. Enni is csak egy szelet kenyér kell, meg néha parizer és paprika csuma, ha Jakab esetleg hoz neki.

Most kiderült, hogy csütörtök este 20.30-kor azért nem megy vitázni, mert ő akkor is gátat épít. Csak úgy fogynak a lapátok a keze alatt.

A felelősség és megfelelőség mintaképe ez az ember.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:57
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­­l­­d­ ­a­­ ­­s­­z­­e­­­x­­i­­ ­­­p­­u­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
herden100
2024. szeptember 18. 04:49
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Vladiszláb
2024. szeptember 18. 02:36
Az ex Vargáné, nem rokona parizeres petykának? A szellemi szinvonal és az erkölcsi tartás ugyanaz.
Bell & Sebastian
2024. szeptember 17. 23:18
Nálunk ki irányít? Elvileg a vízügy dolga, a híradások a katasztrofális védelem helyett a honvédséget piárolják, de a képen Orbán menedzsel gumicsizmában. Nem túl megnyugtató leosztás a hatékonyságra nézve. Mi lenne, ha katasztrófa esetén egyszer nem a kurva politikusok tolnák az előtérbe a rusnya pofájukat, hanem hagynák dolgozni az erre kitartott katonai, félreguláris és civil szervezeteket? Vagy ezekbe csupa hülyét vesznek fel, nincs közöttük ügyvéd, aki jól megmondja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!