Pankotai Lili új politikai otthont talált magának a Tisza Pártban

2024. szeptember 25. 07:02

Az ellenzéki aktivista a Momentum után inkább már Magyar Péter pártját támogatná.

2024. szeptember 25. 07:02

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Magyar Nemzet értesülése szerint az ellenzéki aktivista, Pankotai Lili a Momentum után inkább már Magyar Péter pártját támogatná. A lap szerint a baloldali aktivista a jelenlegi rendszert akkor is bedöntené, ha nem ért egyet az új rendszerrel sem.

Pankotai Lili a Klubrádiónak adott interjújában kitért a már védjegyévé vált „folytonos káromkodás” témájára is, a beszélgetés során megjegyezte: „minden magyar kérdezze meg magától, hogy ő miért káromkodik”. Azt is hozzátette, hogy szerinte már a külföldiek számára is ez az első dolog, ami a magyarokról eszükbe jut. 

Az aktivista szerint a káromkodást a magyar kultúra része.

Pankotai Lili szerint emellett a káromkodásnak helye van a színpadon is, hiszen meglátása szerint „ami az életünk része, annak a színpadon is helye van”. Az aktivista a jövőbeli tervei kapcsán megerősítette, hogy a politikában és közéletben kíván majd tevékenykedni, hogy az emberek érdekeit képviselje. Elmondta, hogy már 13 évesen részt vett a szülei választási döntéseiben, amikor a 2018-as választásokon arra kérte őket, hogy a Momentumra szavazzanak, míg a listás szavazáson a Jobbikot támogassák.

Az aktivista emellett kifejtette politikai stratégiáját is, miszerint mindig a „második legerősebb pártot” támogatja, mert úgy gondolja, hogy „nem lehet rosszabb, aki utána (Fidesz) jön”. 

Pankotai Lili elmondta, hogy ha ma lenne a választás, a közvélemény-kutatások alapján a Tisza Pártra szavazna, és Magyar Pétert támogatná.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Milus Ernő
2024. szeptember 25. 09:18
A politikailag serdülő forradalmi hevület a meglevő állapotot magától értetődőnek tartja és vakon meg van győződva arról, hogy csak jobb jöhet...hát NEM! Ezért forradalmár most Lilike, de jó esetben pár év tapasztalat után Lilike rájön, hogy nem kell minden dilettáns hülye trónkövetelő Péter (JP, MZP, MP, ...) agymenéseit a saját bőrén kipróbálnia, ahogyan most szeretné. Mert építeni lassú folyamat, a rombolás pikk-pakk megvan. ...Magyar Péter meg egy takonygerincű szar alak! ....bocsánat a dicséretért, de ez kikívánkozott. (Még ha bizonyos dolgokban van is igaza.)
sexykitty-5000089
2024. szeptember 25. 09:13
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­k­­­e­­­l­­­d­­ ­a­­ ­­s­­­z­e­­x­i­ ­­p­u­n­­­c­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
khomeini
2024. szeptember 25. 09:08
milyen végtelenül ostoba ez a fiatal...
Nimril
2024. szeptember 25. 09:05
Meglepődtem! Ja, nem. Ez is egy parazita, kell az új gazdatest. Az értelmi szint mondjuk stimmel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!