Orbán Viktor üzent Donald Trumpnak az újabb merényletkísérlet után

2024. szeptember 16. 13:01

A magyar miniszterelnök az X-en reagált a republikánus elnökjelölt elleni újabb merényletkísérletre.

2024. szeptember 16. 13:01
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor az X közösségi oldalon üzent, miután ismét merényletkísérlet történt Donald Trump ellen. Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat emberei nyitottak tüzet a golfpálya közelében, ahol a volt elnök tartózkodott, miután egy bozótos területen fegyveres férfit észleltek. A Szövetségi Nyomozó Iroda közlése szerint az esetet merényletkísérletként kezelik.

A magyar miniszterelnök közösségi oldalán azt írta:

Világos, hogy Trump elnök élete veszélyben van, egészen a győzelméig. Imádkozunk önért, Elnök úr!

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skywalker-bp
2024. szeptember 16. 16:18
❗️❗️❗️ Bréking! Magyar Pétert meghívták a köztévébe. Csütörtökre. Addig a külföldi támogatóinknak nincs ideje felkészíteni Pétert. Telement a gatya . Ismét. Így ócska kifogásokat keres. Legalább az megy neki magától.
Ízisz
2024. szeptember 16. 15:04
Z. "RasPutin 2024. szeptember 16. 14:40 skywalker-bp Miért hazudsz nicktolvaj? Magyar Péter: Hol vannak a magyar honvédség katonái? Csak óriásplakátokon? És az állandóan emlegetett tartalékosok? A honvédelmi miniszter tegnap 350 honvéd vezénylésétől kommunikált." Ez!!! 👇 Ízisz RasPutin 2024. szeptember 16. 14:54 Z. Meg a te kurva apádat náci féreg!!! 💯❗🖕🤮 "A Magyar Honvédség felkészült, készen áll és jelenleg 367 katona teljesít szolgálatot a gátakon – mondta Szalay honvédelmi miniszter hétfőn Nagy István agrárminiszterrel tartott sajtótájékoztatón, a Lajta gátjánál. Három órán belül több mint ezer katonát tudnak megmozdítani, 24 órán belül pedig több mint négyezret. Amennyiben ennél több katonára lenne szükség, akkor a területvédelmi tartalékosokat mozgósítják. A Lajtánál jelenleg a győri Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred 150 katonája teljesít szolgáltot. Szalay szükség esetén H-145-ös helikoptereket és páncélos, illetve úszni tudó járműveket is be tudnak vetni."
Anomander
2024. szeptember 16. 15:00
A saját országoddal kellene foglalkozni mester.
llnnhegyi
2024. szeptember 16. 14:44
Az usademokraták falfehérek,nem férnek a bőrükbe. Idegbe vannak! Nagy bukás vár rájuk november első keddestéjén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!