Orbán Viktor nem kertelt: innentől már csak erre kell figyelnünk (VIDEÓ)

2024. szeptember 22. 15:49

A miniszterelnök újra ismertette a helyzetet.

2024. szeptember 22. 15:49

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Az árvízi védekezés 10. napja, vasárnap reggel, Kisapostag. Néhány órával ezelőtt érte el a legmagasabb pontját az idei árhullám” – közölte legújabb videójában Orbán Viktor miniszterelnök.

A közvetlen védekezés sikerült, most már csak a levonuláskor keletkező, időnként előforduló balesetek elhárítására kell figyelnünk, de mindenhol van járőrszolgálat és van árvízi őrség”

– jelentette ki.

„Itt vannak a katasztrófavédelmisek, itt vannak a vízügyi emberek. Itt ráadásul az első olyan vízügyi igazgatóság dolgozik, amelyet egy hölgy vezet. Most debütál, ez a tűzkeresztség, sok sikert kívánunk neki” – árulta el a videó végén a miniszterelnök.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 22. 17:30
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­k­­­e­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­x­i­­­ ­­p­u­­­n­­c­­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Ízisz
2024. szeptember 22. 17:28
Z. "Skywalker_bp 2024. szeptember 22. 16:49 “Ha Orbán Viktor 18 év után fél élőben egyedül vitázni, akkor tőlem elhozhatja Orbán Balázst magával, vagy használhat súgógépet is… Balázs, keresnél egy szabad időpontot a főnököd naptárjában?“ Magyar Péter / facebook" Ízisz Skywalker_bp 2024. szeptember 22. 17:23 Z. Nincs a soros tisza/poloska ugyanazon politikai szinten!!! 🤦‍♀ Állítsd már le a hülye fejedet, OV és a soros globalisták által megcsinált hazaáruló tisza/poloska, nem fog egymással vitázni!!! 💯❗ Orbán Balázs sem az ő szintje egyébként, te poloska seggéből kilógó ürülék!!! 💯🤮❗
files32
2024. szeptember 22. 17:16
Az árvízzel küzdő Kismaroson futott bele a Telex Lévai Anikóba, aki épp az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagyköveteként volt jelen. A miniszterelnök feleségét, akit ritkán lehet kérdezni, egy idő után az ökumenikusok elnök-igazgatója, Lehel László vette védelmébe. Lévai sem az árvízről, sem más témában nem akart nyilatkozni, Lehel végül a testével kezdte védeni Lévait: „Szerintem már nem kell többet beszélgetni” – mondta kollégánknak. A Lévai Anikót kísérő Lehel László sokaknak nem csak az Ökumenikus Segélyszervezet miatt lehet ismerős: 2017-ben fény derült ügynökmúltjára. Filozófus – ezen a néven jelenthetett a protestáns egyházi élet szereplőiről Lehel László.
Skywalker_bp
2024. szeptember 22. 16:49
“Ha Orbán Viktor 18 év után fél élőben egyedül vitázni, akkor tőlem elhozhatja Orbán Balázst magával, vagy használhat súgógépet is… Balázs, keresnél egy szabad időpontot a főnököd naptárjában?“ Magyar Péter / facebook
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!