Orbán Viktor elárulta, miért választott zöld inget Kötcsére (VIDEÓ)

2024. szeptember 09. 16:24

Stylingtitkokat árult el a miniszterelnök.

2024. szeptember 09. 16:24

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A Mandiner is beszámolt róla, huszonharmadik alkalommal rendezte meg a hétvégén a Polgári Magyar­országért Alapítvány a kormányoldal őszi idénynyitójának is tekinthető kötcsei pikniket, a Fidesz és a KDNP politikusainak, a konzervatív oldal gondolkodóinak, közéleti szereplőinek kora őszi találkozóját.

Beszéde előtt Orbán Viktor miniszterelnök válaszolt az újságírók kérdéseire. A rögtönzött „sajtótájékoztatón” is sokaknak feltünhetett a kormányfő pisztáciazöld színű inge, amelyre később egy TIKTOK-videóban rá is kérdeztek nála. 

A kérdés úgy hangzott, hogy „a pisztácia ing nem fogyott el?”

Erre Orbán Viktor azt vágta rá:

Ez volt fölül!”

A rövid videóban ezután a kötcsei piknik néhány kellemes pillanatát láthatjuk, ahol természetesen ismét beindult a szelfigyár.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. szeptember 10. 14:41
"Orbán Viktor elárulta, miért választott zöld inget Kötcsére" Na és alsóneműt miért? Beteges, amit a Mandiner újságírás alatt előad.
Lehigh
2024. szeptember 10. 03:07
Londonban vasarolta,mint THE MAN M.P a feher ingeket!!
Kristály
2024. szeptember 09. 19:54
A libsik csak sötét irigységből bántják Orbán Vitort . Tudják hogy pont úgy élvezik az ország fejlődését mint egy fidesz szavazó.
Tiszafa
2024. szeptember 09. 18:21
Vicc: Kapitány úr! - kiált a figyelő kosárban lévő matróz - Balra egy ellenséges kalóz hajó a láthatáron! Erre a kapitány: - Hozzátok a piros ingemet, ha a csatában megsérülnék, ne lássa a legénység az esetleg kicsorduuló véremet, s így győzelemre vezethesselek titeket! Kapitány úr! - kiált újra a matróz - Jobb oldalt még kettő, meg mögöttünk is kettő ellenséges hajó! Erre a kapitány: - A piros ingemet vigyétek vissza, helyette hozzátok a barna nadrágomat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!