Nem fogja kitalálni, mit csinált ez az autós az M1-es autópályán. Megdöbbentő videó!

2024. szeptember 04. 08:50

Hát ez, hát ez...ezt látni kell!

2024. szeptember 04. 08:50
null

„Ráfékezett, majd jött a meglepetés az M1-en” – írja az M1-Híradó TikTok-csatorája kommentárként. 

Az ember nem hisz a szemének, de tényleg. 

Röviden: egy autó az M1-esen a felújítások miatt kialakított, sebességlassított forgalomban tovább lassított, majd egy huszárvágással átkanyarodott a lezárt területre, vagyis a belső sávban kialakított ellenkező irányú forgalomba – épp nem jött senki – de itt még nem állt le: 

talált egy rést a kétirányú, hagyományos forgalmat elválasztó falon, ahol nemes egyszerűséggel áthajtott az ugyancsak ellenkező irányú forgalomba.

 Itt megszakadt a felvétel, rejtély, mi lett a további sorsa és az is, hogy mit akart.

 

 

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizotto
2024. szeptember 04. 17:14
"Nem fogja kitalálni" Nem is akarom. Mi a lópikulának kell a Mandinernek egy reklámokkal felturbózott más forrásból készített időrabló videót szemlézni?
atti64
2024. szeptember 04. 13:00
A FASZOPOTOL ÖRÖKRE JOGSIT TAKARODJ GYALOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
files32
2024. szeptember 04. 10:10
A címadáshoz a mandi a ripost origo metropol lokál tesóktól kér tanácsot.
P.Gy.
2024. szeptember 04. 10:10
Nem vette észre a balra kanyarodni tilos táblát. 😄 Komolyra fordítva a szót.... Sajnos rengeteg ember nincs tisztában azzal sem, hogy egyáltalán hol is közlekedik. Nem is sejti, hogy valójában (a valószínűleg 60-as sebességkorlátozás helyett) abban a sávban akár 100-110-el is szembe találkozhat valakivel. Egyébként tekintsenek azok is egy kicsit leckeként az esetre, akik a 160-180-as tempóról lassítva már úgy érzik, hogy ez a kis "s-kanyar" már 120 körül símán abszolválható! Mivel ezt a sávelhúzást viszonylag vakon kell teljesíteni, így egy ilyen barom tud meglepetéseket okozni rendesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!