Nagy bajban az RTL: már külföldön vizsgálódnak a botrányos műsoruk miatt

2024. szeptember 06. 13:34

Az ominózus ügyben rendőrségi feljelentés is született, amit a BRFK vizsgál.

2024. szeptember 06. 13:34
RTL

Nyitókép: Facebook

A Mandiner is beszámolt róla korábban, hogy a Való Világ egyik üdvöskéje számára nem maradt maradás a villában, mivel erőszakoskodott egy női versenyzővel. VV Dzsigeri rátenyerelt a nő arcára, a másik kezével pedig annak intim testrészét vette célba, majd úgy ráfeküdt, hogy az áldozata szinte mozdulni sem tudott. A nő a felvétel alapján megpróbált elmenekülni Dzsigeri szorításából, ám nem sikerült neki.

Pénteken derült ki, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa e heti ülésének egyik napirendi pontjaként hivatalból vizsgálta a Való Világ 12. (VV12) szériájának július 18-i, 24 órás közvetítését az RTL+ streamingplatformon.

Az NMHH a fent idézett részt külön górcső alá vette

– derül ki a hatóság Media1.hu-nak is megküldött közleményéből.

A médiahatósági ellenőrzés alapján – a magyar szabályozás szerint – felmerült az emberi méltóság, valamint a megalázó, kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek médiatartalomban történő bemutatásának tilalmára vonatkozó rendelkezések sérelme.

A hatóság ezért értesítette a luxemburgi társhatóságot a vélelmezett jogsértésekről, egyúttal felkérte a szükséges intézkedések megtételére.

A Media1 arról is beszámolt, hogy az ügyben rendőrségi feljelentés is született, amit a BRFK vizsgál.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2024. szeptember 07. 13:36
RTL= pöcegödör.
atti64
2024. szeptember 07. 06:44
A FASZOPO RTL!!!!!!!!!!!!!!!CSAK PATKÁNYMÜSORT TUDTOK GYÁRTANI???????????????????????????????PATKÁNYOKNAK?? AGYMOSODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wombatmenhely
2024. szeptember 06. 21:10
A "rendőri feljelentés" Tényi István munkája? A címadás pedig a Mandi szerkesztőségéé. Ide a rozsdás bökőt, hogy 4 év múlva kiszabnak 100 000 Ft bírságot, egy óra elsötétítést hajnali fél négytől, oszt csókol anyád, Boris.
zakar zoltán béla
2024. szeptember 06. 20:20
Müszike báró ott volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!