Menczer: Arról a Magyar Péterről beszélünk, akit a nyakánál fogva hajítottak ki, mint az utolsó suttyókat szokás? (videó)

2024. szeptember 08. 17:07

A Fidesz kommunikációs igazgatója helyretette a baloldali újságírókat is Kötcsén.

2024. szeptember 08. 17:07

Nyitókép: Képernyőfotó

Ahogy arról beszámoltunk, huszonharmadik alkalommal rendezte meg a Polgári Magyar­országért Alapítvány a kormányoldal őszi idénynyitójának is tekinthető kötcsei pikniket, a Fidesz és a KDNP politikusainak, a konzervatív oldal gondolkodóinak, közéleti szereplőinek kora őszi találkozóját.

Az idei találkozón nemcsak Orbán Viktor miniszterelnök állt az újságírók rendelkezésére, hanem Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója is.

Az egyik újságíró például kijelentette, hogy nem arról beszéltek a rögtönzött „sajtótájékoztatón” sem, amit a Fidesz szeretne, hanem, amit a Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter.

Ezzel Menczer egyetértett, majd azt mondta, hogy ez azért van, „mert

Önök meg akarják buktatni ezt a kormányt!”

„Önök politikai pártszimpátia alapján dolgoznak”

Majd azzal folytatta, hogy „Önök nem objektív újságírást művelnek, hanem. Ezzel nincs semmi gond, én ezt tiszteletben tartom. Önök egy politikai pártszimpátia alapján dolgoznak, és Önök nem szeretik ezt a kormányt. Ezért beszélgetünk erről”.

Ezt követően a kommunikációs igazgató leszögezte, hogy „én ugyanakkor ennek a kormánynak az oldalán állok, és Magyar Pétert kérdezték már több soron, minden kérdésükre válaszoltam”.

Ezután azt a kérdést tette fel a sajtó jelenlévő képviselőinek, hogy „arról a Magyar Péterről beszélünk, aki telefont lopott, bebújt a mentelmi joga mögé, mikor azt mondta korábban, hogy neki nem kell mentelmi jog?”

Majd a Tisza Párt elnökének diszkóbotrányára emlékeztetve azt kérdezte, hogy „arról a Magyar Péterről,

akit a gigájánál, a nyakánál fogva hajítottak ki, mint az utolsó suttyókat szokás?”

(...) Aki lehallgatta a feleségét? Aki most ekézi  a közlekedést, holott korábban mindenfajta igazgatóságban benne volt?” – tette hozzá Menczer Tamás.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Ez az ember akkor lesz miniszterelnök, mikor én római pápa”

A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója mindezek után hangsúlyozta: 

Magyar Péter soha senkinek a problémáját nem fogja megoldani, neki csak saját maga fontos”.

Majd gondolatait azzal zárta, hogy „ez az ember akkor lesz miniszterelnök, mikor én római pápa. Református vagyok, megjegyzem!”

Az idézett nyilatkozatrészletet alább tekintheti meg:

***

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oregur4
2024. szeptember 09. 21:26
LajoSS, LajoSS!!! Már írtam, hogy rosszul írod a neved, látod nagy SS-el kell, hisz' mint boldevikf@SSiszta, avagy liberónáczi válajátok büszkén a multatokat!!! Höhöhö
Lajoss
2024. szeptember 09. 15:17
Arról a Bese atyáról beszélünk,aki felszentelte a doktorminiszterelnök úr dolgozóját?? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Lajoss
2024. szeptember 09. 15:11
Aha,arról van szó,aki elzavarja 26-ban a potrohos tolvajt, és bandáját…😊🇭🇺😊❤️🤍💚😊🇭🇺😊
john17
2024. szeptember 09. 13:35
NAGYON Helyes ! Szuper kommunikáció... Ő nem egy tutyi mutyi komunikációt folytat TOMI Ennek a komunikációnak van jövője ! Van benne tŰz , spirit .A Gyávaság bűn !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!