Megtapsolták Orbán Viktort a románok

2024. szeptember 24. 12:46

Pedig előtte még a kormányfő Facebook-oldalát is megnézték, hogy biztosra menjenek.

2024. szeptember 24. 12:46
ORBÁN Viktor

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Orbán Viktor szerint jól állunk, ami az árvízi védekezést jelenti, de a meccset még nem fújták le!” – számolt be a román Agerpres nevű lap a magyar kormányfő árvízzel kapcsolatos bejelentéséről.

Kifele jövünk a bajból, enyhül a nyomás, nem szűnt meg, csak enyhült, minden esélyünk megvan, hogy optimistán tekintsünk a hátralévő napok felé”

– idézte a magyar kormányfőt a lap. 

Az eredményes védekezésről szóló cikkben még a kormányfő Facebook-oldalán írtakat is felidézték, amely szerint a védekezés állása „Magyarország – Dunai Árvíz 1:0, jól állunk, de a meccset még nem fújták le!”

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Nagy veszélyre hívta fel a figyelmet Müller Cecília

Több magyar településen baktériumokat, illetve szennyeződésre utaló algákat mutattak ki az ivóvízből, ezeken a helyeken az ivóvíz csak forralás után fogyasztható. Továbbá lajtoskocsiból biztosítják az ivóvizet, a csecsemőknek pedig palackozott víz fogyasztását ajánlják – részletezte az országos tisztifőorvos.

6 órája

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
seherezade-2
2024. szeptember 24. 14:27
Na elmentek ti a francba... (mármint a mandi).
gyaloggos
2024. szeptember 24. 14:08
ORBÁN VIKTOR elqrásaival az ország oda került, ahol GYURCSÁNY FERENC elqrásai idején volt. ILLETVE még rosszabb a helyzet, mert már az EU -s forrásokra sem számíthatunk, ORBÁN tényleg elszigetelődött az EU-ban.
gyaloggos
2024. szeptember 24. 14:06
FORDÍTOK! ORBÁNÉK mindent, bármit MEGTEHETTEK, megtehetnek, és meg is tesznek! EZ már régen nem az az ORBÁN VIKTOR, ez már régen nem az a FIDESZ! ORBÁN- CSLÁD, HAVEROK, NER MINDENT visz, miközben MAGYARORSZÁG az EU legaljára süllyedt! EZ van.
Skywalker_bp
2024. szeptember 24. 14:03
Ott még megtapsolják?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!