Megérkezett Magyarországra Csád elnöke, Orbán Viktor a Karmelitában fogadta

2024. szeptember 08. 20:46

„Magyarország együttműködési partnerséget épít Csáddal, amely az illegális migráció elleni küzdelem kulcsországa Afrikában” – közölte a miniszterelnök.

2024. szeptember 08. 20:46

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán számolt be arról, hogy vasárnap fogadta Csád elnökét. A találkozó egyik pillanatáról egy fényképet is megosztott.

A kormányfő a felvételhez fűzött kísérőszövegében hangsúlyozta, 

Csád az illegális migráció elleni küzdelem kulcsországa Afrikában. 

Majd arra hívta fel a figyelmet, „az Afrikából Európába irányuló migrációt nem lehet megállítani a Száhel-térség országai nélkül. Ezért Magyarország együttműködési partnerséget épít Csáddal. Ezen dolgozunk ma és holnap Dèby elnökkel” – tudatta a miniszterelnök.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. szeptember 09. 11:39
Valami szennyes ügy lehet ott a háttérben.
contractor-2
2024. szeptember 09. 11:12
5000 km-en belül megtalálták az egyetlen államfőt aki hajlandó ide jönni. (Vucic és Dodik csak hazajár, minden második héten, köztes heteken meg Orbán megy)
alexandrosz-2
2024. szeptember 09. 10:17
Az afrikai mocsokban semmi keresnivalónk sincs. A honvédnek csúfolt idegenlégiósainknak pedig még annyi se. Van tennivaló itthon is böséggel! Dagadt cigány csicska takarodj a gecibe!
Lajoss
2024. szeptember 09. 09:35
Gázsi gondolom a szokott szájmaszk,zöld kalap, mozgó oszlopok között...😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!