MÁV: gázolt a Tópart InterCity – késésekre lehet számítani

2024. szeptember 03. 07:37

A súlyos baleset miatt fennakadások várhatóak a Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon.

2024. szeptember 03. 07:37
Daily Life In Budapest

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kedden kora reggel gázolt a Tópart InterCity (IC 849) Nagykanizsa közelében, ami jelentős fennakadásokat okozott a vasúti közlekedésben – közölte a Mávinform a Facebook-oldalán. A baleset következtében a Nagykanizsa és Nagyrécse közötti szakaszon teljesen leállt a forgalom.

Az érintett vonalon, a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa útvonalon, komoly késésekre kell számítani.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a „helyszínelés ideje alatt – várhatóan 8-9 óráig – szünetel a közlekedés Nagykanizsa és Nagyrécse között.” A közlekedés fenntartása érdekében pótlóbuszokat rendeltek a Nagykanizsa-Zalaszentjakab szakaszra. Az utasoknak az említett vonalon hosszabb utazási időkkel kell számolniuk. 

A Mávinform bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. szeptember 03. 09:05
Ez valami mozgalom??? Ennyi vasúti öngyilkos tíz év alatt nem volt, mint idén.
2024. szeptember 03. 08:38 Szerkesztve
Kedden kora reggel gázolt a Tópart InterCity (IC 849) Nagykanizsa közelében Elgázolt egy embert egy személyvonat Gyálon, a Kőrösi útnál. A katasztrófavédelem beszámolója szerint a szerelvényen mintegy százötvenen utaztak. A fővárosi hivatásos tűzoltók az utasok biztonságos leszállásában és átkísérésében nyújtanak segítséget. A MÁVINFORM arról tájékoztatott, hogy az Ócsáról Kőbánya-Kispestre tartó S21-es vonat szenvedett balesetet. MÁV: Három nap alatt két fiatal halt meg figyelmetlenség miatt a vasúti síneken Bors Online + Hyradótól átvett idézetek..Leszar Jankó figyelmébe. Csinálj már valamit te Hmv-i sutyerák! Amennyid van annyit is érsz Te is, baszd meg.
aquila
2024. szeptember 03. 08:21
Sajnos "divattá" vált az öngyilkosságnak ez a módja, és mintául szolgál szerencsétlen elkövetőknek. Nem tudom, hogy hogyan lehetne a hírekből kivenni ezeket, mert ha műszaki okokra hivatkoznának, az olaj lenne a tűzre a mai MÁV kalamajka miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!