Magyarország európai uniós képviseletéről vitázik a Fidesz és a Tisza Párt politikusa az M1-en

2024. szeptember 24. 19:30

Új adással jelentkezik az M1 és a hirado.hu közös műsora, a 48 perc.

2024. szeptember 24. 19:30
null

Nyitókép: saját montázs

Csütörtök este új adással jelentkezik az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsora. A 48 perc új adásának házigazdája Martí Zoltán, az MTVA online igazgatója, 

témája pedig Magyarország európai uniós képviselete lesz.

A közkedvelt műsorban, amely az M1 és a hirado.hu együttműködésében készül, minden csütörtök este a műsorvezető és vendégei elemzik a legfontosabb hazai és nemzetközi történéseket.

Meghívtuk Gerzsenyi Gabriellát, a Tisza Párt európai parlamenti képviselőjét és Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda jelenlegi parlamenti államtitkárát, aki hamarosan a Fidesz képviselőjeként dolgozik majd az Európai Parlamentben” – írja a csütörtök esti adás kapcsán a hirado.hu

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. szeptember 24. 22:36
Ballib trollok: bevarrtátok a nyelveteket az új seggbe! Pedig ugyanolyan büdös, mint Fletóé volt! Nektek így jó: ti alulról küzditek föl magatokat MP gyomrába- egyeseket csak lenyel:)
Csubszi
2024. szeptember 24. 22:30
Gerzsenyi se fog elmenni - béna gyáva kutya/szuka ez mind! Rögtön kiderülne, hogy megintcsak egy ballibes "pártról" van szó! Tizenkettő, egy tucat!
kunfia1
2024. szeptember 24. 21:59
Egy a tábor, egy a zászló, együtt van a hírhamisító, meg a kommunista besúgó folyton hazudozó rablóvezér meg a patkánypárti csőcselék az államcsőddel.
2024. szeptember 24. 21:56 Szerkesztve
wasserwoman 2024. szeptember 24. 21:49 • Szerkesztve szerintem szünjön meg a rezsicsökkentés azokra,akik támogatják a Tiszát, fizessenek,ha akarnak A kommentszekcióból is várom a jelentkezőket" Legyen, de akkor ne szedjétek be az adónkat se! Vagy a pénz kell a szektának a cigánycsaládra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!