Magyar Péter sem tegnap, sem ma nem jelent meg a brüsszeli munkahelyén, helyette a Keleti pályaudvarnál sörözött (FOTÓK)

2024. szeptember 05. 17:36

A TISZA Párt elnöke nem vett részt az EP Alkotmányügyi Bizottságának szerdai ülésén, melynek alelnöke.

2024. szeptember 05. 17:36

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto/Getty Images

Bár a csütörtök Magyar Péternek csak a második munkanapja – lett volna – az Európai Parlamentben, azonban a Metropol rámutatott:

nemhogy a második, de még az EP alkotmányügyi bizottságának első szerdai ülésén sem jelent meg, aminek nemcsak tagja, hanem alelnöke is.

Mindeközben a bizottság többi alelnöke és az elnöke meg tudott jelenni az ülésen, de a Tisza Párt listavezetőjének széke látványosan üresen maradt az elnöki pulpituson. 

Forrás: Metropol

Magyar Péter számtalan alkalommal kihangsúlyozta a kampány során, hogy a többi magyar EP-képviselővel ellentétben a leendő tiszások minden ülésen és szavazáson részt vesztnek majd az Európai Parlamentben, ahol érdemi munkát fognak végezni – ezért érdemes rájuk szavazni. Többek közt az EP-listavezetők köztelevízióban rendezett vitáján is kijelentette

A Tisza párt képviselői bizonyosan be fognak járni a munkahelyükre, és önöket fogják képviselni.

A Metropol emlékeztetett, a baloldal új vezetője nem először bukik le azzal, hogy szembemegy kampányígéreteivel. A Tisza Párt elnöke korábban számtalan alkalommal kijelentette, hogy nem veszi fel az Európai Parlamenti mandátumát, most mégis EP-képviselő.

A munkakerülése már csak azért is visszás, mert még maga Magyar Péter számolta ki, hogy öt év alatt kétmilliárd forintot is haza lehet hozni Brüsszelből.

Magyar Péter jelenleg is felveszi a négymillió forintos fizetését Brüsszelből. 

Azt is megígérte, hogy megválasztása esetén eltörli a mentelmi jogot, azonban amióta mandátuma van, nem hajlandó lemondani róla.

Forrás: Magyar Nemzet

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mirage-2
2024. szeptember 06. 09:57
Barátaim ! Mint ismeretes a POLOSKA egy ronda , büdös , haszontalan állat. Itt az ősz eljött a poloskaírtás ideje . Álljunk össze és segítsünk a természetnek az egyensúlyt helyreállítani. Ha lehet minden fórumon osszátok meg a gondolatot . Ne engedjük hogy otthonainkba beférkőzzön és ott kellemetlenkedjen.Azt mondják hogy nincs biológiai ellenfele, mutassuk meg hogy van .
kir2vik
2024. szeptember 06. 08:47
Csak nem talált végre lábat széttevő tyúkot? Így érthető, ennél fontosabb nincs a világon.
herden100
2024. szeptember 06. 00:37
Bosszantó egy figura dehát Kún Bélát szerették sokan. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
zsolti123
2024. szeptember 05. 22:48
Rejtő Jenő mennyi mindenből kimaradt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!