„Magyar Péter segít, ahol csak tud” – újabb paródiavideó készült a Tisza Párt elnökéről

2024. szeptember 22. 11:06

A Fair Right-csatorna influenszere elképzelte, mit tenne egy izlandi vulkánkitöréskor Magyar Péter.

2024. szeptember 22. 11:06

Nyitókép: Képernyőfotó

Magyar Péter árvízvédelmi túlkapásait parodizálta ki a Fair Right TikTok-csatorna. 

Varga Ádám, – aki a Pesti Srácok munkatársa is – lapáttal a kezében, gumicsizmában és sárga láthatósági mellénnyel jelent meg színen. A rövid videóhoz kísérőszövegként azt írta, 

Magyar Péter segít, ahol csak tud. Most éppen Izlandon”. 

Ezt is ajánljuk a témában

A mintegy egyperces felvételen a Tisza Párt elnökét megtestesítő influenszer az Eyjafjallajökull vulkán mellől jelentkezik be, „ami a Fidesz elhibázott gazdaságpolitikájának köszönhetően épp a napokban tört ki” – hangzik el.

A képzeletbeli „élőzés” ezután azzal folytatódik, hogy követelik, Orbán Viktor miniszterelnök utazzon Izlandra, és „segítsen megépíteni a hömpölygő láva elleni védelmet. Orbán Balázs pedig a propagandatévés vitája helyett szintén jöjjön ide, és segítsen megépíteni a lávagátat”.

„Ezalatt a Tisza Párt tízmillió önkéntese puszta kézzel tereli el a hömpölygő lávát” – teszi hozzá Magyar Pétert utánozva az influenszer.

A paródiavideót alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 22. 13:28
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­é­k­­e­l­d­­ ­a­ ­s­­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Skywalker_bp
2024. szeptember 22. 13:24
❗️❗️❗️ Bréking ❗️❗️❗️Nézzétek vissza a mai árvízinfót, ahol a megfáradt bátrak bátra Orbán Viktor Orbán Balázs szavait plagizálva “angolna módjára” sasszézna ki a kérdés elôl, hogy vitázna-e a köztèvében Magyar Péterrel. 🤣🤣🤣 A 10. Perctôl. Vilàgszám. ❗️❗️❗️
hhhhhh-0
2024. szeptember 22. 13:19
jó :))))
nyugalom
2024. szeptember 22. 13:16
Apati Bence is keszitett egy remek ősszeállitast hejvarganeról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!