„Ezúttal ne legyen gyáva!” – személyesen Orbán Balázs hívja vitára Magyar Pétert

2024. szeptember 22. 10:38

„Remélem, hogy ez így Önnek is elfogadható lesz, és nem jön több angolnázás, elsomfordálás” – fogalmazott a miniszterelnök politikai igazgatója.

2024. szeptember 22. 10:38

Nyitókép: Képernyőfotó

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója vasárnap újabb üzenetet küldött Magyar Péternek.

Facebook-oldalán felidézte, hogy a Tisza Párt elnöke az elmúlt napokban mondvacsinált okokból kétszer is visszautasított egy olyan politika vitát, amit a köztelevízió javasolt. 

„Sebaj. Ezúttal személyesen teszek egy kísérletet” – vezette fel javaslatát Orbán Balázs. A politikus ezután ismertette, hogy a magyar uniós elnökség bemutatásán az Európai Parlamentben a tervek szerint ő is ott leszek, akárcsak Magyar Péter, mint P-képviselő. 

„Pontosabban elvileg Önnek is ott kellene lennie” – húzta alá, utalva vélhetően arra, hogy 

nyár óta nem vesz részt Magyar Péter EP-ülésen. 

A hét folyamán, az árvíz-vitán sem volt jelen.

A miniszterelnök politikai igazgatója mindezek után azt javasolta, hogy 

az esemény margóján tartsunk egy külön vitát kettőjük között a magyar közmédia szervezésében. 

„Ha a televízió is beleegyezik, akkor remélem, hogy ez így Önnek is elfogadható lesz, és nem jön több angolnázás, vádaskodás, elsomfordálás” –  húzta alá.

Képviselő Úrnak a saját hitelessége megmentése érdekében csak igent kellene mondania arra, amit hónapok óta követel másoktól.

 Bátorítanám, ezúttal ne legyen gyáva! Én kivárom” – zárta gondolatait Orbán Balázs. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2024. szeptember 22. 12:22
ada17RasPutin 2024. szeptember 22. 12:19 Ha nem tudod mit jelent ,akkor tájèkozatlan vagy,nincs itt helyed. Alig várom már hogy kimond mit is jelent az a Z betű.
ada17
2024. szeptember 22. 12:17
Poloska nem olyan règ mèg megvetette a momentumos picsákat hogy kiviszik az euba a vitáinkat ès nem itthon rendezik le.Most ugyanerre kèszül,gondolom a birkák ezt is megmagyarázzák.
RasPutin
2024. szeptember 22. 12:16
RasPutin 2024. szeptember 22. 12:09 Ízisz RasPutin 2024. szeptember 22. 12:08 Z. Sajnálattal olvasom még mindig arra vagy kíváncsi, amit már többször is leírtam itt... 1x sem írtad le fidesz lotyó. Ki emlékszik arra hogy mikor írta le ez a fidesz lotyó hogy mit jelent ez a Z betű amivel kezdi minden hozzászólását?
sexykitty-5000087
2024. szeptember 22. 12:16
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­k­­­e­­l­d­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­­­n­­­c­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!