Magyar Péter most az árvízre hivatkozva gyűjti a „mikroadományokat”

2024. szeptember 20. 18:09

Ismét a „rendszerváltó kártyákhoz” próbál új előfizetőket gyűjteni a Tisza Párt elnöke.

2024. szeptember 20. 18:09

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

A víz nem vár... Válts rendszert velünk, hogy időben érkezzen a segítség! – ezzel a mondattal és Magyar Péter fényképével kezdte ismét hirdetni a rendszerváltó kártyákat a Tisza Párt hivatalos oldala.

A rendszerváltó tagságot népszerűsítő reklámban Magyar Péter újra bírálta az árvízi védekezést, és azzal vádolta a kormányt, hogy késlekedve reagáltak az árvízhelyzetre.

 

A képen Magyar Péter mögött homokzsákok sorakoztak, azt a benyomást keltve, mintha a politikusnak és pártjának bármilyen szerepe lenne az árvízi védekezésben.

A Tisza Párt elnöke még június elején jelentette be a rendszerváltó tagságnak nevezett támogatói rendszert, amit akkor történelminek és egyedülállónak minősített – az üggyel részletesen foglalkozó cikkében a Magyar Nemzet.

A program segítségével az előfizetők számlájáról Magyarék minden hónapban átemelték a tagságért fizetendő összeget, amiért cserébe egy digitális kártyát és különböző újdonságokat és jogosultságokat adnak.

A program kezdetben megindulni látszott, augusztusban azonban valami megtört a „rendszerváltóknál”, és tömegesen kezdték el visszamondani az előfizetéseket. A látványos hanyatlást bárki nyomon követhette a Tisza Párt oldalán, ahol egy számláló rögzítette az aktuális előfizetők számát. A folyamatos lemondásokat a Metropol napról napra dokumentálta.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 20:14
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­k­­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­s­­­z­­­e­x­­­i­ ­­­p­­­u­­­n­­c­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
bagira004
2024. szeptember 20. 20:10
Szélhámos.
add-ide-a-didit
2024. szeptember 20. 20:00 Szerkesztve
17 ezren vettek idáig orális tagságot a már elvileg 2.2 millió szektásból🤔 Nem megy a biznyicc fosos kutya? Ebből a 17 ezerből is fele nyugger Jajjjj Petike kisunokám drága kincsem a támogató ,másik fele meg a pókhálós picsájú Milf-ek jajjj Peti engem válasssz a testem a tied FOREVŐR🤣🍊✌️
nyugalom
2024. szeptember 20. 19:47
Azt gondolom, hejvargane dührohamot kap, amikor petizik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!