Lázár János három betűvel zárta le a Magyar Péterrel zajló vitáját

2024. szeptember 04. 17:17

„Úgy látom, Magyar Péter nem az utasoknak és a vasutasoknak akar segíteni, hanem a kampányának” – jelentette ki a miniszter.

2024. szeptember 04. 17:17

Nyitókép: Képernyőfotó

Ahogy arról korábban beszámoltunk, miután Magyar Péter több ponton is kritizálta a MÁV-ot, Lázár János építési és közlekedési miniszter felajánlott neki egy személyes találkozót. Azonban kedden Magyar megváltoztatta a feltételeit, melyre a tárcavezető úgy reagált, hogy „megtisztelő, hogy alkalmasnak tart arra, hogy a Tisza Párt kampányának egyik főszereplője és arca legyek, de ismert politikai elköteleződésem miatt erre sem szándékom, sem lehetőségem nincs.

Fogalmazhatnék úgyis: reality igen, reality show nem”

– üzente a pártelnöknek Lázár János.

Ezt is ajánljuk a témában

Lázár szerint Magyar nem az utasoknak és a vasútnak akar segíteni

Mivel Magyar Péter a közösségi médiában is folyamatosan kommentálta az eseményeket, a tárcavezető is ott ismertette az álláspontját a kialakult helyzettel kapcsolatban.

Lázár János szerdán Facebook-oldalán azt írta, „Magyar Péter előbb bejárást, majd találkozást kért. Mindkettőre igent mondtam. Aztán valami egészen mást kért. Tegnap már megkapta erre is a választ. Nemet mondtam. Elsőre értette is, most, másnapra már nem. Úgy látszik, szükség volt egy új fb-posztra”.

Majd kijelentette, 

Magyar Péter mehet bárhová a vasúton, a munkáját segítjük, titkunk nincs, a vasút állapota közös örökség és közös érdek”.

Lázár hozzátette, vele is beszélhet, „akár olyan vasúti helyszínen is, amelyikről sok minden elmondható, csak az nem, hogy szebbnek mutatja a valóságot, mint amilyen. Ilyenekre tettem javaslatot, nem egy légkondicionált irodára”

Úgy látom, nem az utasoknak és a vasutasoknak akar segíteni, hanem a kampányának. 

Az előbbiben bárkinek partnere vagyok, az utóbbiban az ellenzék vezetőjének sem. Reality igen, reality show nem. Uff”– zárta bejegyzését a miniszter.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. szeptember 05. 21:45
Lázárban emberére akadt ez a poloska péter.
alexandrosz-2
2024. szeptember 05. 18:04
A máv, a volán is szarabb, mint 14 éve. A fanta is. A forint is. Jól toljàtok lézerjani!
kobi40
2024. szeptember 05. 15:04
Lázár! Arról beszélj, hogy KIZÁRTAD A NYUGDÍJASOKAT A VOLÁN ÉS MÁV JÁRATOKRÓL! A kva anyádat!
genusnexxt
2024. szeptember 05. 11:00
Palatin 2024. szeptember 04. 20:30 "Csak ilyen pici ez a nagyszájú vakarcs"? Orbánt mutattad már neki, mind a 168cm-t?:) #pedofidesz #csicskaorban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!