Kúriai ítéletek és az egy bizonyos helyre összpontosuló személyiségek

2024. szeptember 25. 15:23

A tények ezek, az igazság pedig a mi oldalunkon van.

2024. szeptember 25. 15:23
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

„Azóta pedig kiderült az az »apróság« is, hogy a CIA szervezett akció keretében terjesztett vérlázító hazugságokat elsősorban Ázsiában az orosz és a kínai vakcina »veszélyességéről« és »hatástalanságáról«, csak azért, hogy kizárólag a saját terméküket értékesítsék. S ezzel emberek millióinak életét veszélyeztették közvetlenül ezek a nyomorult gazemberek.

S akkor a végén az ígért meglepetés:

Ugyanez a Kúria a mai napon (2024. szeptember 24.) az OVSz (így a magyar állam) javára döntött abban a perben, amelyet a Kedrion nevű multi indított »elmaradt haszon« címén, pusztán azért, mert megszokták, hogy üveggyöngyökért és minden kikötés nélkül vihették hosszú-hosszú éveken át a magyar vérplazmát.

Ami – mint tudjuk – nem zavarta a rágalmazó gazembereket.

Igen, a Kedrion ma – azok után, hogy az első- és másodfokú »magyar« bíróság képes volt a javukra ítélni – elvesztette a pert a Kúrián.

Néha történnek csodák, és a magyar állam, a magyar állam egy fontos intézménye is képes pert nyerni, például egy szemét és gátlástalan multi ellen.

Reméljük, a rágalmazó gazemberek erről is részletesen beszámolnak majd, és minden cikküket úgy kezdik, hogy »Bayer Zsolt fideszes publicista felesége ma pert nyert egy multi ellen a Kúrián, s ezzel nagyon sok milliárd forintot spórolt meg a magyar államnak«.

Nyilván így lesz... Ja, nem...

De ez amúgy teljesen mindegy.

A tények ezek, az igazság pedig a mi oldalunkon van.

Az egy bizonyos helyre összpontosuló személyiségűek pedig elmehetnek oda. Egymás kezét fogva, Sebián-Petrovszki vezetésével...”

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000091
2024. szeptember 25. 17:10
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­k­­­e­­­l­d­­ ­­­a­ ­s­­z­­­e­­­x­­­i­ ­­p­­­u­­­n­­­c­i­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
CirmoS
2024. szeptember 25. 17:01
👏👏👏👏 👍👍👍👍 Egyébként pedig libsiknek való ez az írás. Tartalmilag is, ráadásul Bayer.... mi kell még?... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Érezzétek jól magatokat libsik. 🤣🤣🤣🤣
Szürke Testvérek
2024. szeptember 25. 16:50
"RasPutin 2024. szeptember 25. 15:28 Zsóti! Mióta is van hatalmon a fidesz? 14 éve. Hosszú-hosszú évek óta. " Rassz Putyin, Te Ostoba Troll! Befolyásolnia kellett volna a független bíróságot? A magyar bíróságok, különösen a Bírói Tanács (mint a Tudományos Akadémia, maguk választják a tagokat) még mindig libsi-komcsi viperafészkek, tisztelet a pár kivételnek. 70 év feletti nyugdíjazással lehetett volna gyéríteni őket, de azonnal brüsszelig szaladtak. A Kúria már egyre inkább jó irányba halad.
Galerida
2024. szeptember 25. 16:30
Az biztos, hogy a ballibek, de főleg a libek már genetikailag is a szarkenésre szelektálódtak, de ebben a művészetben még tovább képezni magukat sem voltak restek! Nehezen buktathatók le és a sajtójuk teljes gőzzel mosdatja őket a rajtuk maradt szar továbbkenésével. Undorítók...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!