Kulcsfontosságú találkozóra került sor Orbán Viktor és az IMF vezérigazgatója között

2024. szeptember 13. 18:26

A megbeszélésen értékelték a világgazdaság és a nemzetközi kereskedelem helyzetét.

2024. szeptember 13. 18:26
GEORGIEVA, Krisztalina; ORBÁN Viktor


Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Kristalina Georgievát, a Nemzetközi Valutaalap IMF vezérigazgatóját – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen értékelték a világgazdaság és a nemzetközi kereskedelem helyzetét.

Megállapították: a háborúk, feszültségek miatt a többoldalú együttműködések gyengülnek, így a korlátok nélküli, sokoldalú világkereskedelmi rendszert minden oldalról egyre több támadás éri, miközben a világ nem engedheti meg magának azt, hogy egymással szemben álló blokkokra szakadjon 

– ismertette Havasi Bertalan.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 14. 10:09
Nagy lehet a baj…újra az IMF seggében a Bástya elvtárs…🫢
cccbasatu
2024. szeptember 14. 06:54
A Kínai gigahitel is elfogy,elfogyott így lesz melléje IMF hitel is meg a hozzátartozó sarc azaz megszorítás,a nép kizsigerelése.Szép kilátások ! Nos fidesznyik hívők ez kell nektek?Mert ugye a ti törpe vezíretek hatalmának meg őrzéséhez pénz kell nagyon sok pénz kell és a ti megtévesztésetek is rengeteg pénzbe került eddig is és ez után is!Persze titeket meg lehet venni kilóra mint a marhahúst!
Isten jobb keze
2024. szeptember 13. 22:43 Szerkesztve
Hát egyszer már nem kizavarta őket, higy a zízegyeki azt a nagy gyomrát. Hogy ez a geci tartáj soha nem tud igazat mondani hogy a meredés a testét reggelre. Szóval… szarban a haza kell az IMF lóvé.. a kinai giga hitel után. A fidesz anyit lopott hogy az ország már csak hitelekkel tud talpon maradni, egy ideig…..!! Haza áruló fideszesek mit szóltok ti ehhez??! Nem sokára bedobják a köztudatba természetesen fideszes propaganda szerint elmagyarázva hogy ugyan nem kell az IMF hitel, de jó ha van! 😂😂 Magyarország volt, nincs! Köszönjük nektek haza áruló fideszes szavazók.🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Pelso j.
2024. szeptember 13. 21:08
"értékelték a világgazdaság és a nemzetközi kereskedelem helyzetét." Micsoda gagyi szöveg hülyéknek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!