Jó hírt kaptak a határon túli magyarok: anyaországi cég teszi könnyebbé az életüket

2024. szeptember 18. 20:39

A határok manapság egyre kevésbé számítanak, külhoni honfitársainknak azonban újabb magyar cég kedvez.

2024. szeptember 18. 20:39

Nyitókép: Gémklub Facebook oldala

Játék határok nélkül! címmel tette meg legújabb fontos bejelentését a Gémklub, Magyarország talán legnagyobb, de mindenképpen legaktívabb társasjátékos kiadója, mely a hazai, témába vágó tömegrendezvényeken is rendszeresen jelen van játékmestereivel és kiadványaival. A Gémklub olyan jelentős társasjátékokat jelentetett már meg magyarul, mint a Dixit, az Azul, a Ticket to Ride, a Pandemic, vagy éppen a nehezebb játékokért rajongóknak a Luna Maris vagy a Homályrév.

A Gémklubnál játék az élet

„Már nagyon régóta készülünk arra, hogy megosszunk veletek egy olyan hírt, aminek valószínűleg nagyon sok határon túl élő magyar örülni fog” – kezdte mondandóját a Gémklub saját Facebook-csoportjában a kommunikációért felelős, erdélyi Heim Hunor, aki egyben arra hívta fel a figyelmet, hogy mostantól a kiadó üzemeltette webshop Szlovákiába és Romániába is szállít csomagokat.

Szóval mindegy, hogy Pozsonyban, Kolozsváron, Kassán vagy Segesváron éltek, most már az otthonotok kényelméből rendelhettek” 

– tették hozzá.

„Magyar társast mindenkinek! ❤️🤍💚 – írta ki a Facebook csoportban a fiatalember, aki a poszt végén egy sejtelmes megjegyzést is tett, miszerint „első körben egyelőre ebben a két országban nyílt meg a külföldi kiszállítás, de remélhetőleg a jövőben bővülni fog az országok listája”.

Bejelentés a Gémklub Facebook oldaláról


 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. szeptember 18. 21:09
Fú. Micsoda segítség a külhoni magyaroknak. Ettől majd elfelejtik a kormány árulását, amikor összeálltak Ficoval.
rezeda-kazmer
2024. szeptember 18. 21:02
Számítanak a határok. Ahogy most értette a cikkíró, abban a kontextusban bizony sajnos...
koronaszepe
2024. szeptember 18. 20:53
Jó hírt kaptak a határon túli magyarok: anyaországi cég teszi könnyebbé az életüket --- :-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!