Így reagált az államtitkár, amikor Orbán Viktor megüzente neki: „Maradhat”

2024. szeptember 13. 17:24

Schmidt Ádám interjút adott a Nemzeti Sportnak.

2024. szeptember 13. 17:24

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

A Nemzeti Sportnak adott interjúban Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár elmondta, mit érzett, amikor Orbán Viktor miniszterelnök gratuláló üzenetet küldött neki a sikeres olimpiai szereplés után: „Maradhat.”

Felvillant kétezerhúsz november harmincadika, amikor a miniszterelnök úr felkért sportügyi főtanácsadónak” – emlékezett vissza, hangsúlyozva, hogy az azóta eltelt idő alatt folyamatosan érezte, hogy 

a miniszterelnök kiemelt figyelmet fordít a sportra, amely szívügye és stratégiai fontosságú terület Magyarország számára.

Kiemelte, hogy Orbán Viktor nemcsak követi a sport eseményeit, hanem mélyreható tudással és információval is rendelkezik, ami segíti a sporttal kapcsolatos döntéshozatalt. Az üzenet szerinte nemcsak a jelenlegi munka folytatására vonatkozott, hanem a bizalom és elkötelezettség jele is volt, ami hatalmas lendületet adott a továbbiakhoz.

Az államtitkár továbbá megemlítette, hogy a sport fontos helyet talált a Honvédelmi Minisztériumban, köszönhetően Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszternek, aki szintén komoly figyelmet fordít erre az ágazatra. A kezdetektől kiváló kapcsolat alakult ki köztük, és az együttműködés zökkenőmentesen működik, ami a jövőbeli sikerek kulcsa lehet.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 14. 10:08
Tökéletes pártállam… Bástya et.dönt mindenben…🤮🤮🤮
llnnhegyi
2024. szeptember 13. 18:53
dr miniszterelnök igazán üzenhetne Pankotai Lilukának is!! " Jöhetsz!"
seherezade-2
2024. szeptember 13. 17:44
Ezt most nem értem: a sikeres olimpiai szereplés után Orbán maradhat a miniszterelnök? Vagy ki maradhat és hol?
herden100
2024. szeptember 13. 17:26
Teljesítmény is kell, Bothmere is kell. napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!