Pálinger Katalin és Deutsch Tamás egy csapatban – íme a MOB új elnöksége!

2024. szeptember 07. 17:33

Megválasztották a Magyar Olimpiai Bizottság új vezetését.

2024. szeptember 07. 17:33
A Magyar Olimpiai Bizottság tisztújító közgyűlése, a MOB új elnöksége: IMRE Géza; SCHMITT Pál; BACSA Péter; GYULAY Zsolt; KAMUTI Jenõ; SCHMIDT Ádám; SZÁSZ-KOVÁCS Emese; FÜRJES Balázs; PÁLINGER Katalin; DEUTSCH Tamás; KOVÁCS Antal; KOLBENHEYER Zsuzsanna; BERKI Krisztián; WLADÁR Sándor

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter  

Megválasztották a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) új elnökségét. A szervezet tisztújító közgyűlésén ismét a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját, Gyulay Zsoltot választották a szervezet élére. Alelnök maradt dr. Deutsch Tamás és dr. Wladár Sándor. A szeptember 7-ei eseményen a Pesti Vigadóban új elnökségi tagokat is választottak; a grémiumban 6 olimpiai bajnok és összesen 3 hölgy kapott bizalmat – ismertette az eredményt a MOB.

A Magyar Olimpiai Bizottság új elnöksége

Elnök: Gyulay Zsolt; alelnökök: dr. Deutsch Tamás és dr. Wladár Sándor; elnökségi tagok: Bacsa Péter, dr. Baji Balázs, Berki Krisztián, Imre Géza, Fürjes Balázs, dr. Kamuti Jenő, dr. Kolbenheyer Zsuzsanna, dr. Kovács Antal, Pálinger Katalin, Schmitt Pál és Szász Emese.

A résztvevőket először dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár köszöntötte, egyben méltatta az olimpiai eredményeket. Azt mondta, ünnepi év 2024. A magyar sport az olimpiára és a paralimpiára fókuszált, ennek része volt, hogy a kormányzat támogatásával több olyan versenyt rendeztek Magyarországon, amin a magyar sportolók hazai környezetben vívhatták ki az olimpiai szereplés jogát. Az államtitkár beszélt a 2023-ban bevezetett támogatási programról, hozzátette, most jön az értékelés, ami alapja lehet a 2025-ös támogatásoknak, és már Los Angeles is a látókörbe kerül. Schmidt Ádám kiemelte a MOB-iroda munkatársainak is a munkáját, köszönetet mondott a „magas szintű gondoskodásért” és az együttműködésért, ami a jövőben minden bizonnyal folytatódik.  

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. szeptember 08. 13:08 Szerkesztve
Csak tudnám, hogy mire fel viselik oly büszkén a megnem dolgozott s ki nem érdemelt dr-címet a jogászok, állatorvosok (no meg az orvosok)?
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. szeptember 07. 18:32
Na es a Vaslady mar szart' se er?
herden100
2024. szeptember 07. 18:03
m.youtube.com/watch?v=6p83IbLrU50&t=470s&pp=ygUGQmFyYWth pin.it/3knPUCRrV pin.it/1itcQHTim pin.it/128PWGvO0 pin.it/5jWF2j6E9 pin.it/6NYuZ65Bh pin.it/7dUqbIGSl pin.it/6HnOf4Cia pin.it/5JN0WSDtr pin.it/5hxM99ifw
Novicsok-5
2024. szeptember 07. 17:57
A kokós geci mit keres ott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!