Így énekli a magyar himnuszt a világhírű brit zenei producer (videó)

2024. szeptember 08. 18:07

George Shilling Gyula városának szívében fakadt dalra.

2024. szeptember 08. 18:07

Nyitókép: Képernyőfotó

George Shilling brit zenei producer már harmadik alkalommal látogatott el Magyarországra feleségével. Ennek egyik apropója, hogy évek óta együttdolgozik a gyulai gyökerekkel rendelkező Dirty Slippers nevű formációval. 

Legutóbbi ittlétük során Budapest, Szentendre és Szombathely mellett ellátogattak a történelmi fürdővárosba, Gyulára is, melynek szívében, Erkel Ferenc szobránál Shilling dalra is fakadt:

magyarul énekelte el nemzeti imádságunk, a Himnusz első sorát.

Erről a zenekar TikTok-oldalára egy videó is felkerült.

A felvételt alább tekintheti meg:

@dirtyslippersband Láttál már híres brit zenei producert magyar Himnuszt énekelni? ♥️ A csodás George Shilling felfedezte a gyulai Erkel szobor oldalán a Himnuszunk kottáját és azonnal elő is adta 🥰 Nagyon cool! 🤟 #dirtyslippers #magyarzenekar #georgeshilling #producer #gyula #gyulacity #magyar #himnusz #magyarhimnusz #csapdkiforyouba #foryouba #foryoubaszeretnemlatni #menő #nekedbeeeee #live #ének #cool #flex ♬ eredeti hang - Dirty Slippers Official

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. szeptember 08. 21:20
Torzítós metálstílus. Valaki felismerte a magyar Himnuszt, mert én nem.
Camael
2024. szeptember 08. 21:10
ha már kötelező inkább a Királylányt hallgatom a tavaszi szélben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!